Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím mohu take poprosit o navod,popripade link na mapy mam rv.2015  a mapy take myslim   

diky moc  pokas@seznam.cz

Upraveno uživatelem Pokas
  • O 5 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte, našla by se prosím nějaká hodná duše, která by mi do SZ poskytla návod na aktualizaci map (včetně infa kde je najít). Mám ročník 2016 a mapy dle všeho původní

Tisíceré díky

Odesláno (upraveno)
V 20. 4. 2020 at 15:08, Danikm napsal:

Take se pridavam, mam nove 5008 2013 a rad bych si mapy aktualizoval. Dekuji  za SZ :)!!!

Zdravím, dlouho sháním do modelu  5008 r.v 2014 aktualizaci a nedaří se mi najít způsob jak aktualizovat poradí někdo prosím, Děkuji.

Upraveno uživatelem JIJA
  • O 5 týdnů později...
Odesláno
V 22. 5. 2024 at 20:26, superbagr napsal:

Ahojte, našla by se prosím nějaká hodná duše, která by mi do SZ poskytla návod na aktualizaci map (včetně infa kde je najít). Mám ročník 2016 a mapy dle všeho původní

Tisíceré díky

Ahoj, také bych potřeboval poradit s aktualizací map, mám 5008 rok 2012.

Odesláno (upraveno)

Zdravim, poridil jsem peugeot 5008, 2014, WIPnav+, cesky jazyk mam. Mapy jsou puvodni. Mohl bych nekoho poprosit o navod, jak aktualizovat a kde sehnat mapy? Predem dekuji 🙂

email: Matousek.tisnov@seznam.cz

Upraveno uživatelem Jara94
Odesláno
V 22. 6. 2024 at 17:57, marman27 napsal:

zalezi ake radio, ak rneg2, tak tam najnovsie mapy su z roku 2022 (novsie uz nebudu)

Ďakujem za odpoveď, máte aj potrebný súbor na stiahnutie? (RNEG)

Odesláno

Ahoj,

mohla bych poprosit o návod jak si mohu aktualizovat původní mapy? Mám 5008 z r 2015 a mapy nebyly nikdy aktualizovany. Nevim jak to funguje, ale kdyz aktualizuji jen mapy ČR tak mi tam mapy Evropy zůstanou nebo se smáznou? 

Děkuji za radu.  

Odesláno (upraveno)

Tak podle oficiálních stránek do mé 5008 r.v. 2012 je poslední mapa 2018-2 za 149 eur + 14 eur poštovné 🤣. To chceš.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Poslední mapy jsou 2019.2 (soubor 42096.zip). Další už nevydávají. Ale na rovinu, ta navigace v Peugeotu je strašná, a asi už nestojí za to to aktualizovat. Na druhou stranu si ale musíme uvědomit, že ten navigační soft vznikl někdy před 15ti lety, a od té doby ho kvůli zpětné kompatibilitě nijak neaktualizovali. 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...