Petan23 Odesláno 13. červenec 2019 Odesláno 13. červenec 2019 Dobrý den mám dotaz ohledně mého peugeot 106 který jsem nedávno koupil pokud jedu 80kmh a více tak se začne klepat auto, můžete mi poradit čím to je? Někde jsem četl že to je možné čepem Předem děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2019 Odesláno 13. červenec 2019 bude to v poloosách--ložisko na pravé poloose (to uprostřed), homokinetické klouby čep myslíš který? klepalo se auto i při koupi ? myslím zkušební jízdě... Citovat
Petan23 Odesláno 13. červenec 2019 Autor Odesláno 13. červenec 2019 (upraveno) ...při koupi to bylo ok Cca po týdnu to začalo klepat. Nevíš kolik by za to chtěli v servisu? Nebo se to dá opravit doma? Upraveno 13. červenec 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2019 Odesláno 13. červenec 2019 kolik by stála oprava nevím, do autorizáku to ale nedávej, bylo by to drahé, pohledej u vás vrakoviště Peugeot, kde mají i dílnu--tam to opraví ze svých použitých dílů levně nejprve to musí prohlédnout mechanik, aby jednoznačně určil-potvrdil poruchu Citovat
Hafity Odesláno 13. červenec 2019 Odesláno 13. červenec 2019 Ale zcela nejjednodušší začátek je nechat převážit komplet kola, nebo alespoň přehodit zadní dopředu, jestli bude nějaká změna.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.