Vlada_dv Odesláno 4. červenec 2019 Odesláno 4. červenec 2019 Dobrý den, mám dotaz ohledně zavírání pátých dveří. Mám je na moji nové 5008 v elektrice a někdy při zavírání bouchnou jakoby motory povolili cca20cm nad dorazem, a někdy to zavře pomalu bez bouchnutí a jakoby se dveře dotáhnou. Jak to zavírá vám co máte taky v elektrice? Citovat
papas Odesláno 4. červenec 2019 Odesláno 4. červenec 2019 vždy pomalu a následně se jak píšeš dotáhnou/dovřou. po roce provozu ještě nikdy nebouchly. Citovat
Vlada_dv Odesláno 6. červenec 2019 Autor Odesláno 6. červenec 2019 Už jsem na to přišel. Když otevřu a nechám aspoň 10sekund otevřené,tak to nebouchne ale dovre pomalu. Ale když otevřu a hned zavřu,tak to bouchne. Dělá vám to taky? Citovat
Raduz90 Odesláno 26. leden 2020 Odesláno 26. leden 2020 Dobrý, mám dotaz jestli elektrické otevirani 5tých dveří je možne nechat dodělat dodatečně .? Citovat
*nohafuc* Odesláno 27. leden 2020 Odesláno 27. leden 2020 Všechno je možné Jen je otázka,jestli se to vyplatí.Originál je originál a přímo v peugeotu ti to asi neudělaj,nebo to bude pěknej ranec.Rozhodně bych to zadal už při objednávce auta. Pak je tu ještě jedna možnost car Smart Auto Electric Tail Gate Lift Special for Peugeot 5008 2017 with Latch-in Trunk Lids & Parts from Automobiles & Motorcycles on AliExpress ,ale když k tomu připočítáš práci a odečteš záruku,tak nevím nevím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.