Nedzbbig Odesláno 18. červen 2019 Odesláno 18. červen 2019 Zdravím, mám Peugeot 607 3.0V6 2005 s 6st tiptronicem. Občas se mi stane nepříjemná věc, na displeji se vypíše chyba ESP/ASR system faulty se současným gearbox faulty a zablokováním převodovky na 3.st. Když motor chcípnu a počkám asi 2 minuty, hláška zmizí a auto jede normálně. Stává se to tak 1 za 1000 km, ale je to dost nepříjemné. Chyba se projevuje pouze, když auto stojí v klidu, popřípadě jede opravdu velmi pomalu (tak do 5kmh). Má někdo s podobným problémem zkušenosti? Za všechny rady předem děkuji. Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 18. červen 2019 Odesláno 18. červen 2019 Ak sa objaví chyba,jedine diagnostika lexia . Nikto ti nič iné neporadí. Citovat
Liqui Odesláno 20. listopad 2020 Odesláno 20. listopad 2020 Po delší době Vás zase zdravím. Začalo se mi dít něco podbného, co popisuje výše Nedzbbig. Cca před 2-3 měsíci se objevila hláška poruchy ESP/ASR. Auto stálo přes noc ve vyšší mokré trávě, ráno jsem chtěl jen popojet o pár desítek metrů, a vyskočilla na mě tato porucha. Když jsem pak za několik hodin odjížděl a abslovoval delší cestu, už žádný problém. Pak byl klid, až posledních cca 14 dní se z ničeho nic začalo během jízdy zapínat a vypínat ESP/ASR, u studeného i zahřátého motoru, až nakonec už třikrát převodovka padla do nouzového režimu. Po novém stratu vše o.k. Když se to stalo před 14 dny při běžné jízdě poprvé, nechápal jsem co se děje, protože mi připadalo, že se chvilkama vypínalo více věcí, jako rádio, zásuvka zapalovače, vniřní ventilátor a nevím co ještě. Později, když to začalo zas hlásit chyby a podařilo se mi zavčasu během jízdy deaktivovat tlačítkem ESP/ASR, převodovka do nouzáku nepadla, a auto jelo normálně, Naposled včera to však už bylo velmi rychlé, zničeho nic během jízdy vyskočila chyba chyba ESP/ASR system faulty a než jsem stačil zaregovat opět převodovka v nouzáku. Po zastavení a opětovném startu jizda bez problému. Dnes ráno jízda do servisu bez problémů. Auto nehlásí žádnou chybu, k jednotce ESP se však nedá připojit. Poradí někdo kde hledat. Problém se zadní baterií, což bylo kdysi důvodem různých chyb, PC nehlásí. Díky. Citovat
Nedzbbig Odesláno 20. listopad 2020 Autor Odesláno 20. listopad 2020 Zdravím, nakonec jsem to v podstatě vyřešil. Měl jsem starou baterii a ta byla zřejmě zdrojem problémů. Potom jsem ji začal pravidelně dobíjet a problémy se už neobjevily. Nyní ji měním. Zkusil bych se na to zaměřit i ve vašem případě, diagnostika mi též nehlásila žádné chyby, avšak na ESP se taktéž nedalo připojit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.