Luk-Freedom Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 Tak tu holku fakt lituju. Já osobně bych to raději nepřežil. Mnoho lidí tady napsalo dost názorů na mladý debílky v nabušenejch kárách který maj od zazobanejch tatínků. Vcelku se všichbi shodly na tom, že to jsou magoři. Já s tím taky souhlasím. Ale nikdo tady nic nenapsal ani nenapsal nějakou myšlenku o právě o těch zazobanejch rodičích. Když maj ty prachy a chtěj aby se jejich děti měli \"dobře\" tak proč dělaj takový píčoviny? Znám dost lidí kteří dokážou své potomky potěšit (a někdy i daleko víc) i jinými způsoby a daj jim příležitost! Příležitost, aby si to zasloužili, aby si toho vážili a aby byli spokojený. To celé je výchovou. Když mladej kretén sere na to jestli to auto rozfláká nebo ne protože mu to rodiče zacvakaj tak si toho neváží! To je jasný. Ale vážej si rodiče toho svýho dítěte?!? Mě připadne že ne! Syn nebo dcera přeci nemůsí mít vše na co si vzpomenou aby byli spokojený. Například jsem slyšel (nevím jestli je to pravda, ale největší pravděpodobností ano) jak táta koupil svému 17ti letému synáčkovy nadupanou mašinu, výstroj a super bezpečnou helmu asi za 20 tisíc korun. No a samozřejmě se po chvíli vysekal. Zasekl se nějak do stromu mezi dvě větve a když ho vyndali (museli ho \"vyzout\" s tý helmy) tak byl mrtvej. Pak vypáčili tu helmu a vono se jí až na pár škrábanců doopravdy nic nestalo. Tekže za bezpečnost klidně zplatit, ale nespoléhat se na to, že mě vždy zachrání. No ty mladý. Ja jsem taky student a samozřejmě že na auto také nemám. Jezdím od svých 15 let. Nejdřív na Mustangu (JAWA 23), pak od sedmnácti na 350ce také Jawě, no a od osmnácti mě tátá půjčuje auto. Chci jen říct, že jsem najezdil několik tisíc km na VŠECH těchto strojích (zatím bez nehody) a jsem jen vděčný že mě to táta umožnil. Začínal jsem snad od toho nejslabšícho a pomalu jsem se vyježdoval (vyježduji a stále budu). Fíka koupil otec, ale (až na nějaké velké) opravy jsme si s bratrem platili sami (z kapesného už v 15ti!). Benzín jsem si vždy platil a platím sám. Řidičák na \"velkou\" jsem splácel a na motorku nám táta přidal (jinak ze svého). A ted jsme koupili novější 350 a na tu jsme si vydělali sami. Když ted v srpnu táta koupil Pažouta tak 18ti letou škodovku, kterou jsme měli od mých 4 let mě tátá nabízel za rozumnou cenu, ale hned dodal že jsou to pro mě mnohem větší výdaje, než když si budu auto půjčovat. A měl pravdu. Jen povinné ručení je drahý jako swině. Tak tu škodárnu prodal. Jen mimochodem, táta se řídí pravidlem, když máš auto (a to většinou na ježdění) tak v pořádném technickém stavu! Takže ta škodárna byla fakt dobrá. Ale mě se doopravdy vyplatí si to auto půjčovat. Jsem za to vděčný a doopravdy si toho vážím - zhruba 8tis. km od srpna mě přijde vcelku slušný. Ale je to taky tím že já žeru auta od malinka a kuli tomu jsem šel na školu (a hlavně snad vyjde ten obor) na kterou jsem šel. A tak když po 14 letech táta chtěl koupit auto, tak řekl mě a já jsem si začal zjištovat informace na tu sezonu. Po dvou měsících jsem sehnal krásnýho Pažouta a fakt jsem rád že ho táta koupil. Jsou to doopravdy vymakaný káry. No a tak abych to shrnul. NEjsme zazobaný a s přibývajícím věkem si čím dál víc vážim těch možností které jsem dostal. Zamyslete se tedy nad tím proč to ty zazobanci svejm dětem dělaj. Vždyt za to pak vlastě můžou oni. A podle mě .... vvvvo tom to je!!!! (a je to smutný) Citovat
Stefan Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 Od nepaměti se lidi předháněj a musej se trunfnout ruku na srdce jak člověka potěší že koupil pažouta a soused jezdí ve starém favu a tak nějak je to i stěma dětma bohatších lidí je to prostě zpusob jak ukázat že na to mám akorát opčas řidické kvality těch dětí nedosahujou kvalit vozu frajeřinky a přecenování se to je další věc Citovat
deeper Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 Jezkovi.voci: Ne nestačí nabídni něco jinýho!:D:D:D:D:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 Deepre hehe a nohy z vokýnka . Ale možná by sme se měli přesunout do fora srazy .... Citovat
Guest Masinka Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 Originally posted by Luk-Freedom Zamyslete se tedy nad tím proč to ty zazobanci svejm dětem dělaj. Vždyt za to pak vlastě můžou oni. A podle mě .... vvvvo tom to je!!!! (a je to smutný) Delaji to proto, ze kdy je nekdo zazobanej, tak vetsinou pracuje 14 hodin denne a na rodinu vubec cas nema, takze tim ze synackovi kupuje drahy veci, tak tim si zaroven kupuje jeho pratelstvi, co z je mooc smutny, doufam ze se do tohohle stavu nikdy nedostanu, to radsi zustanu stredne bohatej Citovat
LK7R Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 Vostik >> Promin, ale musim s tebou nesouhlasit. Pocinani ktery jsi popisoval je velmi nebezpecne. Ano vim ze se ma jezdit tolik a tolik, ale nekomu tam vjet pokud vylozene vidis ze tam ma nandano 160+ a ty jedes 130 je podle me totalni bezohlednost ... a ne jeho ale tvoje. To ze ten clovek blika troubi atd to je jina vec ... s tim by se mel srovnat sam a ocekavat to ze mu to tam nekdo hodi. Osobne patrim k ridicum kteri jezdi razantne. Mimo mesto jezdim velmi razantne (130>>). Vim co moje auto zvladne a vim ze pokud ten kamion predemnou jede 100 a ja tam mam 120 tak do kopce nebudu predjizdet kdyz vidim ze se v zrcatku vylouplo auto co tam ma nalozeno 160 ... proste hold pribrzdim a pockam nez abych toho dotycnyho ohrozil tim ze mu to tam hodim. Jezdil jsem v celkem velikem mnozstvi rychlych aut. BMW/OPEL/AUDI/Peugeot/Skoda/MAZDA/SUBARU etc etc ... a troufam si rict, ze uz jizdu ve vysokych rychlostech odhaduji (zamerne nerikam ze bych ji \"mel v ruce\"). Ono totiz ani v aute ktery je na rychlosti stavene neni zadna sranda brzdit ze 180 na 120 na rozmezi par set metru (ale ridic s tim musi pocitat a bejt na to pripraven). Casto lide co tak blikaj kdyz jim to tam nekdo hodi se zlobi opravnene - protoze KAZDEJ ridic ma POVINOST koukat co se deje za nim ... ne jen pred nim. Je to proste vsechno o chovani jednotlivcu. V nemecku se jezdi cca 130-150km/h a strelci (vetsinou ne nemci ale cizinci) 160+. V nemecku sem byl jiz mnohokrat a musim rict, ze sem zatim NEZAREGISTROVAL ze by nekdo nekomu hodil mysku kdyz videl ze tam ma 180+ a pritom sam jede 130 ... tohle je proste Ceska specialita stylu \"kdyz ne ja tak nikdo\" ... to me sere a fakt bych toho dotycnyho z ty silnice sestrelil. Na svoje prvni auto sem si nevydelal ... jezdil jsem segrinym ... (ktery sem ji bouchnul ) potom sluzebni ktery sem opet tuknul a nyni sem si vydelal na svoje (206). AUto beru jako vec. Vlozis do ni penize a proste sou tam ... muzes cast dostat z5 ale taky nemusis ... a vvvvvvvo tom to je! shrnuti: jede-li nekdo rychle ... neohrozujte sami sebe i jeho tim, ze mu tam vjedete ... je to BEZOHLEDNOST ALKOHOL ZA VOLANT NIKDY NEPATRIL A NEPATRI! (chudak holka je mi z toho k breku, kdyz ty foto vidim...takova hezka holka - ten typek si to asi ted taky dava ... divat se na cloveka co mu zpusobil musi byt trauma nejtezsiho kalibru ... v jistem smyslu je to chudak/******) Citovat
voštík Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 LK7R: ja jsem v tom prispevku nerikal, ze jsem to delal rad a uz vubec ne, ze to delam naschval. Ja jsem spis srovnaval mentalitu ridicu u nas a v Rakousku - tam jsou pohodari, u nas sami nervaci (ja jsem taky jeden z nich). To z eto je bezohlednost priznavam, ja to jen testoval jak jsem si myslel, tak to dopadlo Jedinej z tech 3 ridicu u nas, ktery neblikal mel 607ku, tak ted nevim.... asi podle auta poznas, jakej je kdo clovek Citovat
LK7R Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 Tak to je pak jina ... v CZ jsou fakt husty ridici ... nejvic sem to videl kdyz sem prijel z UK ... to byl sok! Hehe sem se nestacil divit po jednom roce rizeni v UK Citovat
voštík Odesláno 11. duben 2003 Odesláno 11. duben 2003 to byl shock co? voni ti evropani jezdi vpravo, ze? magori...... RADIO: \"Varovani pro ridice jedouci po dalnici D1 smerem na Prahu: V protismeru se riti cerna 206 1,4 55kW probably forever\" LK7R: \"hehe, a kdyby jenom jedno\" :D:D:D:D:D:D Citovat
Tazman Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Záběr 206 po nehodě, pohled na........ [Editován dne 29/12/04 Tazman] Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 To vypadá jako kdyby měl z toho někdo zkažený odpoledne Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Mno, jistě se mnou bude každej Pažout souhlasit, že největší prasata jsou kret*ni v Ochcávkách. Nejen, že každá druhá Ochcávka má záměrně světla vysoko (už jsem i někde četl, že je to nějaká výrobní vada blížící se těsně toleranci- celá Ochcávka je takovej virus mezi autama), ale hlavně ty prasata co v tom seděj si myslej, že seděj v Poršáku a jsou nadržený jak děvky z Perlovky. Určitě do toho zasahuje faktor ten, že Škodovek je prostě hodně, ale je to prostě můj subjektivní pocit. Stejně jako asi každej ví, že v Praze jsou největší prasata ty taxikáři s Visama (VW) co jezděj za litr z letiště do centra (zlodějna). Bydlim v Dejvicích, tak si je řádně vychutnávám [Editován dne 29/12/04 -=Michal=-] Citovat
Marlin Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 2 tazman, ja tedka 5 minut dumal nad tim, odkud tu fotku znam, a pak mi to doslo tohle jeste nic neni, no, skoro, pockej az tam dam tu fabku, to je vetsi zradlo, tam jsou i kusy mozku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.