ricik13 Odesláno 3. červen 2019 Odesláno 3. červen 2019 Zdravím odborníky.zlobí mě stahovani oken u spolujezdce.od řidiče to funguje.rozebral jsem vypínač vyčistil mikrospinac a dobrý ale druhý den to zase začalo zlobit.nevíte jestli se dá koupit nový vypínač?pátral jsem po netuším ale našel jsem pouze celý ovládací panel k řidiči.děkuji Citovat
krtek 2 Odesláno 3. červen 2019 Odesláno 3. červen 2019 (upraveno) kupis z vraku asi mas dvojtlacitkovy ci? nie podla vin mas 1- tlacitkov soferove sa daju zohnat nove z ciny ale spolujazdcovie som nevidel Upraveno 3. červen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 3. červen 2019 Odesláno 3. červen 2019 (upraveno) chyba moze byt aj v kabloch treba merat ak mas ziarovkovu skusacku tak ta navediem ked chces ako pomerat ,staci vytiahnut tu lodku so spinacom Upraveno 3. červen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
ricik13 Odesláno 3. červen 2019 Autor Odesláno 3. červen 2019 Jj mám jedno tlačítko.na činu už jsem také koukal.nevím jestli by z toho šel jeden vypínač vykuchat?z vrakoviste by to mohlo být stejné.třeba bude někdo vědět kde koupit nový? Citovat
krtek 2 Odesláno 3. červen 2019 Odesláno 3. červen 2019 (upraveno) nekupis nove (z netu)aspon som to nevidel v pezote jedine podla mna ale vravim najpr treba premerat konektor nech to nekupujes zbytocne Upraveno 3. červen 2019 uživatelem krtek 2 Citovat
ricik13 Odesláno 3. červen 2019 Autor Odesláno 3. červen 2019 Ok tak jestli muzu poprosit napiš mi návod jak promerit ?moc děkuji Citovat
krtek 2 Odesláno 3. červen 2019 Odesláno 3. červen 2019 (upraveno) to treba za pochodu je tam asi 6 kablov a zalezi co tam namerias a co nenamerias nebudem vypisovat kombinacie na pol l strany tak narychlo na zelenozltom je trvala kostra to tam musi byt furt na pinu 4a je tiez kostra ale nesmies mackat spinac u sofera na pinu 2b je plus pri otocenom kluciku a na pinoch 1b- 4b je motorcek okna tam bude plus a misus vtedy okno ide jednym smerom (pri zmacknutom spinaci spolujazdec)) ak spinac zmacknes opacnym smerom tak sa prehodi polarita na tych dvoch kabloch a okno ide opacnym smerom to na zaciatok staci meraj tieto veci ked okno nebude fungovat Upraveno 3. červen 2019 uživatelem krtek 2 Antoan80 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.