Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Co je to za auto?

Recommended Posts

Odesláno

MG metro. Zrušená skupina tuším B2. patří do stejné kategorie jako ford RS 2000, Lancia, P 205, a další.Skupinu zakazali proto,že se zabil myslím Vatanen(nebo těžce zranil), nedávno to rozebírali trochu v SPEEDu. Byly to přemotorované bestie, ale ta jííííííízda. nádherná skupina.:o:o:super:mrk:papa

Odesláno

Že by závodní? :D

No tak vypadá to na 205ku...

Ale může to být taky něco úplně jiného, neznámého.

To vypadá na chytáček, že jo, Minimaxo?

A čekáš, kterej chytrák první na tvrdo řekne, že je to 205ka, že?

(Já jen říkám, že to na 205ku vypadá...).

(Než jsem to napsal, lexa mě předběhl).

[upravil dne 27/2/06 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: lexa

JJ, to byla krása. Johne ty stránky jsou žúžo.

To víš rally mě dost zajímá a kór takový monstra jako tyhle. ;)

Odesláno

MG metro. Zrušená skupina tuším B2. patří do stejné kategorie jako ford RS 2000, Lancia, P 205, a další.Skupinu zakazali proto,že se zabil myslím Vatanen(nebo těžce zranil), nedávno to rozebírali trochu v SPEEDu. Byly to přemotorované bestie, ale ta jííííííízda. nádherná skupina.:o:o:super:mrk:papa

*Both cars were were withdrawn from the rally, as a mark of respect, when an incident involving a Ford RS200, resulted in the death of a spectator. volne prelozeno - zrusili to, protoze nejaky ford zrusil divaka...

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

*Both cars were were withdrawn from the rally, as a mark of respect, when an incident involving a Ford RS200, resulted in the death of a spectator. volne prelozeno - zrusili to, protoze nejaky ford zrusil divaka...

to fakt zrušili jen kvůli tomu?

to by měli teda zrušit všechny automobilové závody.

řekl bych, že u každé soutěže už zrušili nějakého diváka.

a u soutěží typu rallye si za to většinou divák může sám

Odesláno
Původně zaslal: John

JJ, to byla krása. Johne ty stránky jsou žúžo.

To víš rally mě dost zajímá a kór takový monstra jako tyhle. ;)

A Johne, znáš tohle?

www.toljadneki.hu/download/videok/2005/egyeb_05/toljadneki_best_of_group_b.wmv

Odesláno

Tak to nebyl Vatanen, nevím už kdo přesně, ale nejaká posádka určitě, napsal jsem myslím, to mě neživí. Věděl jsem, že se na to někdo ozve!. Tak mě opravte, mi na tom nezáleží.:P

Odesláno

no jen pro upřesnění: skupina B byla zrušena hlavně kvůli nehodám Henriho Toivonena, který uhořel v Lancii Delta S4 i se spolujezdcem Sergiem Crestem při korsické rally v roce 1986 a nehodě portugalce Santose který s fordem RS 200 zabil tušim dva nebo tři diváky... nehod ale bylo víc- 1985-Atilio Betega se zabil v Lancii 037 taky při korsice...

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Holly

Dík:super

stačí na té stránce co jsi tam dal ten odklaz klepnou v okně přehrávače pravým tl. na myši, vybrat vlastnosti, zkopírovat adresu klipu a v novém okně prohlížeče otevřít. no a je to :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...