Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute všichni - měl bych dotaz na blbnoucí tachometr (kolísá, neukazuje co má) - z hledání v dřívějších příspěvcích jsem usoudil, že to bude v zařízení "vehicle speed module" nebo tak nějak (pojmenované jsem to našel různě), snad by mohlo stačit propájet plošňák. Krabička má být za přihrádkou před spolujezdcem, ale tam jsem dlouze hledal a nenašel (resp. je tam velmi málo přístupná piksla s nějakýma relátkama a to podle popisu asi není ono). Díky. Jo je to na 406 r.v. 1996.

Odesláno

tenhle modul netusim presne kde je, za prihradkou spolujezdce je taky ridici jednotka centralu popr alarmu, takze netusim, ale taky to muze byt studeny spoj na plosnaku primo v budicich, me to delalo taky, chvilema tachometr kolisal a po urcite dobe pak klesnul nadobro, stacilo prepajet kontakty, v sekci Modely/406 je zrovna ted to same tema a tam jsem psal podrobneji

Odesláno

Díky, mrknu na to. Dělá mi to úplně přesně to samé co tobě (současně s tím jak to spadne tak přestane i počítat kilometry).

Jinak vidím, že auto máme skutečně jak přes kopírák - BTW měl jsem ho taky s Vialle. Rok bez problémů, potom odešlo čerpadlo v nádrži a současně s tím odcházela životnost nádrže. Na Moravě to v pohodě opravuje snad jenom Fedor auto Prostějov - mají na to diagnostiku a i zkušenosti (někdo tady odkazoval kdysi na Matouše v Tečovicích, ten sice má všude deklarované že Vialle opravuje, ale skutek skutečně utek..). Nerad bych kecal, ale myslím že cena výměny nádrže včetně čerpadla (jinak to nedělají) je cca 20 tis., což se už skutečně asi neoplatí.

Odesláno

jj presne tak, spadne rucka a prestanou pocitat kilometry, to se mi podarilo odstranit tim prepajenim a vycistenim kontaktu, snad to pomuze i tobe.

Ja to auto koupil vlastne uz bez Vialle, tam taky podle tvrzeni toho kdo mi to z holandska dovezl to cerpadlo odeslo, z Vialle tam zbyla jen nadrz a elmag. ventily, takze jsem to jen doplnil o ridici jednotku, vyparnik a vstrikovac od AGsystems. Zivotnost nadrze mi konci letos v kvetnu, takze me taky ceka vymena ( auto jeste nekolik let nehodlam prodavat a myslim ze investice 6000 za nadrz se jeste vrati )

Odesláno

To se určitě vrátí, pokuď to nestojí v garáži. Já jsem to vialle už opravovat nechtěl, měl jsem v háji aji vstřiky a celkem jsem k tomu neměl důvěru (ale fakt je, že když to běželo tak super spotřeba i výkon). Vyměnil jsem to celý za AG systems, zatím bez problémů. Trochu mi sem tam zakolísá volnoběh, al eto už je někde v benzímu a jak jsem viděl návštěvnost tohoto tématu tady tak je to asi dost běžná věc.

Odesláno

jj me taky za studena obcas pri prepnuti na plyn jeste trochu kolisa volnobeh, ale ja mam podezreni, ze mi nefunguje krokovy moturek ovladani klapky vzduchu, musim ho promerit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...