Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, už se to tady řešilo. Někdo má tři sedačky které se vejdou a někdo má dvě které se stěží vejdou. Nejjednodušší je vzít svoje sedačky a jet to zkusit fyzicky jestli to je možné. Osobně jsem kdysi do Berlinga nasoukal tři sedačky a kamarád svoje tři sedačky do berlinga nedostal. 

Odesláno

No tak to by šlo řešit i jinak než že všechny tři dozadu. Ty úplně malý dozadu doprostřed manželka a největší dopředu dokud nedoroste na podsedák a pak zase s podsedákem dozadu akorát to má háček ty smaradi si zvyknou ve předu a pak dozadu nechtějí a dokážou bejt hodně přesvědčivý.  Nebo nejmenší vepředu a zbytek vzadu. Jako tohle řešitelný je nejhorší je situace kdy mají všichni tři smrádci stejně velké sedačky a pokud jsou to takové ty teď moderní hodně široké. Když byla holka malá tak jezdila vepředu a já jsem se rozvaloval vzadu. A pak když odrostla vajíčku a jeli jsme sami dva tak jezdila vepředu abych jí měl po ruce s bývalkou musela jezdit vzadu ale u mě v Berlingu jezdila vepředu a když náhodou jsme jeli všichni tři tak vzadu uprostřed aby viděla na cestu. Teď když se mnou jede malej Pepíno tak ten taky sedí vepředu a to v 807 je místa vzadu habakuk. Ale pro mě je to pohodlnější nemusím zastavovat když chce podat pití nebo tak něco. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...