ras Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Zdravím všechny peugeo?áky. Mám problém, který se mi táhne už od listopadu loňského roku. Na dálnici mě moje 306 1.4 KFX benzín+plyn částečně zradila. Chcíplo mi to u Prostějova a odtahováci mi tvrdili, že to může dělat voda na kablech VN. Jak jsem hodinu běhal po Prostějově a zháněl helpa tak to vychladlo a pak zase to jelo. Dojel jsem do Brna a zpět do Ostravy, ale už to nebylo vono. Při překročení 3000 ot. to začíná blbnout, vynechává motor a netáhne to. Problém je, že někdy jo a někdy je mrcha ok. Dělá to jak na benzín tak i plyn. Byl jsem nedávno na diagnostice a vše je OK až na to, že lambda nepadá cyklicky dolů. Servisák řekl, že to může dělat rychlejší proudění spalin- nemám katalyzátor. Vyměnil jsem filtr vzduchu, benzínu, novej výfuk, svíčky. To vše bylo třeba, ale nepomohlo. Prosím poraďte, mám už pomalu z toho depku. zdraví ras Citovat
TITANa Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Vymen lamda sondu. Nova od BOSCH stoji 3050,- Sk alebo mas zavadu v zlom napajani pocitaca motora. mne to robilo to ze ked som isiel tak motor trhal obcas a ked som mu poriadne vytal tak az skapal. nasiel som zoxidovany kabel ktory privadzal napajanie do pocitaca motora. treba zobrat schemu do ruky multimeter a merat odpor a skrat kablov. po 2hodinach prace zavada vyriesena a auto jede ako o zivot. Citovat
durino81 Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Velmi mi to pripomina poskodeny zapalovaci modul. Daj si vyhladat \"zapalovaci modul\". Alebo pozri: Mne odisiel na dialnici tiez... Ale na P309 1,4. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.