Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny peugeo?áky. Mám problém, který se mi táhne už od listopadu loňského roku. Na dálnici mě moje 306 1.4 KFX benzín+plyn částečně zradila. Chcíplo mi to u Prostějova a odtahováci mi tvrdili, že to může dělat voda na kablech VN. Jak jsem hodinu běhal po Prostějově a zháněl helpa tak to vychladlo a pak zase to jelo. Dojel jsem do Brna a zpět do Ostravy, ale už to nebylo vono. Při překročení 3000 ot. to začíná blbnout, vynechává motor a netáhne to. Problém je, že někdy jo a někdy je mrcha ok. Dělá to jak na benzín tak i plyn. Byl jsem nedávno na diagnostice a vše je OK až na to, že lambda nepadá cyklicky dolů. Servisák řekl, že to může dělat rychlejší proudění spalin- nemám katalyzátor. Vyměnil jsem filtr vzduchu, benzínu, novej výfuk, svíčky. To vše bylo třeba, ale nepomohlo. Prosím poraďte, mám už pomalu z toho depku.

zdraví ras

Odesláno

Vymen lamda sondu. Nova od BOSCH stoji 3050,- Sk alebo mas zavadu v zlom napajani pocitaca motora. mne to robilo to ze ked som isiel tak motor trhal obcas a ked som mu poriadne vytal tak az skapal. nasiel som zoxidovany kabel ktory privadzal napajanie do pocitaca motora. treba zobrat schemu do ruky multimeter a merat odpor a skrat kablov. po 2hodinach prace zavada vyriesena a auto jede ako o zivot.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...