Lubinski407 Odesláno 14. květen 2019 Odesláno 14. květen 2019 Zdravím. Mám problém s parkovacím asistentem. Auto jsem koupil už bez funkčního. Diagnostika mi hází chybu : Žádná komunikace parkovací asistent. Mohlo by to být tím ze je odpojen od řídící jednotky? Protože nereaguje ano tlačítko na panelu. Při zařazení zpátečku to hodí kříž na prístrojovce a jednou pípne. Tak bych byl rad jestli s tím.ma někdo zkušenost nebo byl jak na to. Citovat
ChouLu Odesláno 14. květen 2019 Odesláno 14. květen 2019 Ano, pokud nekomunikuje, tak nemůže nic hlásit začal bych pojistkama Citovat
Lubinski407 Odesláno 14. květen 2019 Autor Odesláno 14. květen 2019 A kde přesně bych tedy měl začít? Děkuji Citovat
ChouLu Odesláno 14. květen 2019 Odesláno 14. květen 2019 Pošli mi do zpráv VINko, řeknu ti které pojistky kde jsou Citovat
Lesy77 Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 Zdravím, povedlo se tento problém vyřešit? Také jsem koupil Peugeota 407sw, kde není funkční parkovací asistent ani tempomat a nevím kde začít. Citovat
Tocky Odesláno 6. květen 2025 Odesláno 6. květen 2025 Ahoj lidi, mám stejný problém. 407SW, manuál, 2006. při zařazení zpátečky nic nepípne, senzory všechny "mrtvý", jako by do nich nešla šťáva a ano, vypnout a zapnout jsem zkoušel (nic se neděje, jen se rozsvěcí a zhasíná diodka na čudlíku). Mohu poprosit o nějaké schéma pojistek? Nikde nemohu najít schéma na r.2006, kde by byli popsané čidla. A ještě ostřikovače nejdou, taky mrtvý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.