Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám problém s parkovacím asistentem. Auto jsem koupil už bez funkčního. Diagnostika mi hází chybu :  Žádná komunikace parkovací asistent. 

Mohlo by to být tím ze je odpojen od řídící jednotky? Protože nereaguje ano tlačítko na panelu. Při zařazení zpátečku to hodí kříž na prístrojovce a jednou pípne. Tak bych byl rad jestli s tím.ma někdo zkušenost nebo byl jak na to.

• O 5 let později...
Odesláno

Zdravím, povedlo se tento problém vyřešit? Také jsem koupil Peugeota 407sw, kde není funkční parkovací asistent ani tempomat a nevím kde začít.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj lidi, mám stejný problém. 407SW, manuál, 2006. při zařazení zpátečky nic nepípne, senzory všechny "mrtvý", jako by do nich nešla šťáva a ano, vypnout a zapnout jsem zkoušel (nic se neděje, jen se rozsvěcí a zhasíná diodka na čudlíku). Mohu poprosit o nějaké schéma pojistek? Nikde nemohu najít schéma na r.2006, kde by byli popsané čidla. A ještě ostřikovače nejdou, taky mrtvý🙈

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...