Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prvně se skus se podívat pod zadní sedadla, je tam víčko.

Pod ním je benzinové čerpadlo. Může být spadlá hadička, prasklá hadička a pod. :myslim

I když to by nemělo být vevnitř cítět.:myslim

[upravil dne 24/2/06 Pinďa]

Odesláno

Ja bych to mozna videl na ten malej kousek hadicky co je pri pohledu do motoru na leve strane hlavy, v mistech nad rozvodovym remenem a privadi benzin k regulatoru tlaku na vstikovaci rampe, v tehle hadicce je benzin pod tlakem a rada obcas propousti, kdyz je starsi, nebo kdyz je povolena svorka, benzin se pak nad horkym motorem vyparuje a jde primo smerem do nadechu vzduchu do kabiny a pekne to smrdi. Hadicku staci koupit obycejnou benzinovou, dve svorky a vymenit ( pozor po vypnuti klicku zustava tahle cast jeste dost dlouho pod tlakem, takze pri povoleni a sundavani vystrikne trochu benzinu - je dobry dat pod to hadr a chytit to do nej )

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Ja bych to mozna videl na ten malej kousek hadicky co je pri pohledu do motoru na leve strane hlavy, v mistech nad rozvodovym remenem a privadi benzin k regulatoru tlaku na vstikovaci rampe, v tehle hadicce je benzin pod tlakem a rada obcas propousti, kdyz je starsi, nebo kdyz je povolena svorka, benzin se pak nad horkym motorem vyparuje a jde primo smerem do nadechu vzduchu do kabiny a pekne to smrdi. Hadicku staci koupit obycejnou benzinovou, dve svorky a vymenit ( pozor po vypnuti klicku zustava tahle cast jeste dost dlouho pod tlakem, takze pri povoleni a sundavani vystrikne trochu benzinu - je dobry dat pod to hadr a chytit to do nej )

Jojojo, presne tak. Taky jsem tuhle hadicku mel na konci zpuchrelou, tak jsem ji jen kousek odriznul a svorku opet utahnul a uz je to v pohode. Vsiml jsem si nakonec toho uplne jednoduse, protoze pri pridani plynu tam od te hadicky strikal benzin :)))

Odesláno

Tak já jsem na tom byl úplně stejně, mě dokonce propouštěly obě krátké hadičky, ta pod lištou je ale v úzkém rádiusu zohlá a je lepší koupit kolínko (mě se teda klasická benzínová hadička dost zploštila při zahnutí). Ale někdy to fakt smrdělo pekelně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...