kobrazu Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Nazdar pánové znalci, v mém 1.8 16V je uvnitř občas cítit benzín... Co myslíte, že je za tím??? Díky za tipy Citovat
Pinďa Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Prvně se skus se podívat pod zadní sedadla, je tam víčko. Pod ním je benzinové čerpadlo. Může být spadlá hadička, prasklá hadička a pod. I když to by nemělo být vevnitř cítět. [upravil dne 24/2/06 Pinďa] Citovat
Ferry Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Ja bych to mozna videl na ten malej kousek hadicky co je pri pohledu do motoru na leve strane hlavy, v mistech nad rozvodovym remenem a privadi benzin k regulatoru tlaku na vstikovaci rampe, v tehle hadicce je benzin pod tlakem a rada obcas propousti, kdyz je starsi, nebo kdyz je povolena svorka, benzin se pak nad horkym motorem vyparuje a jde primo smerem do nadechu vzduchu do kabiny a pekne to smrdi. Hadicku staci koupit obycejnou benzinovou, dve svorky a vymenit ( pozor po vypnuti klicku zustava tahle cast jeste dost dlouho pod tlakem, takze pri povoleni a sundavani vystrikne trochu benzinu - je dobry dat pod to hadr a chytit to do nej ) Citovat
Petr X Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Ferry Ja bych to mozna videl na ten malej kousek hadicky co je pri pohledu do motoru na leve strane hlavy, v mistech nad rozvodovym remenem a privadi benzin k regulatoru tlaku na vstikovaci rampe, v tehle hadicce je benzin pod tlakem a rada obcas propousti, kdyz je starsi, nebo kdyz je povolena svorka, benzin se pak nad horkym motorem vyparuje a jde primo smerem do nadechu vzduchu do kabiny a pekne to smrdi. Hadicku staci koupit obycejnou benzinovou, dve svorky a vymenit ( pozor po vypnuti klicku zustava tahle cast jeste dost dlouho pod tlakem, takze pri povoleni a sundavani vystrikne trochu benzinu - je dobry dat pod to hadr a chytit to do nej ) Jojojo, presne tak. Taky jsem tuhle hadicku mel na konci zpuchrelou, tak jsem ji jen kousek odriznul a svorku opet utahnul a uz je to v pohode. Vsiml jsem si nakonec toho uplne jednoduse, protoze pri pridani plynu tam od te hadicky strikal benzin )) Citovat
Honzin Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Tak já jsem na tom byl úplně stejně, mě dokonce propouštěly obě krátké hadičky, ta pod lištou je ale v úzkém rádiusu zohlá a je lepší koupit kolínko (mě se teda klasická benzínová hadička dost zploštila při zahnutí). Ale někdy to fakt smrdělo pekelně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.