Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja jsem nedavno kupoval od jednoho zadni svetla,tak jsem chtel jiny a on mi rekl,ze je tam jinej tvar na blatniku,vlastne to co je uz na boku,ale taky to nevedel jiste!!a ten modrej je fakt kváááásnej!!

[upravil dne 24/2/06 oni]

Odesláno
Původně zaslal: oni

takze jsou tvarove uplne stejny jako starej typ???stejne ten starsi typ tam sedi lepe nebo ne??

Určitě to vypadá líp s těma novýma světlama,každému se líbí něco jiného:roker:roker

Odesláno

to ja vim nikomu nenutim muj nazor,ale jsme v diskuzi ne??:super,me proste ty stary prijdou ze vice ladej s tema liniema co jsou v zadu!!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

to ja vim nikomu nenutim muj nazor,ale jsme v diskuzi ne??:super,me proste ty stary prijdou ze vice ladej s tema liniema co jsou v zadu!!!

Mi zase naopak:D:D:D:D

Odesláno

Jo máš pravdu takhle \"decentně\" udělaný toje krásný, ale tmavý skla by se mi na tom nelibily vypadalo by to jak pohřebák.........

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

A co třeba trochu přizamračená??:D Moje:aut

moje1.JPG

Kvasky trochu mimo mísu jak a s čeho si nadělal ten zadní nárazník pochlub se hodně o tom přemýšlím ale nevím s čeho to mám nadělat:myslim:papa:papa:papa

Odesláno

jj je to hodne moc pekny!ja bych ale udelal jeste do barvy tu listu a to okolo svetel,ale jen muj nazor!!!a ten spoiler neni puvodne na golfa???

Odesláno

Ten zadní spoiler jsem dělal sám z laminátu( Home made). Vymodeloval jsem si kopyto z polystyrenu podle obrázku (shodou okolností byl na fotce Golf) a na pozitiv jsem laminoval. Byl to můj první pokus laminovaní takový velký věci. Ale už bych ho takhle nedělal. Koupil bych si spodek třeba z Golfa a napasoval na auto. Pak jsem dělal mračítka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...