Roman5008 Odesláno 23. duben 2019 Odesláno 23. duben 2019 Zdravím vespolek, potřeboval bych poradit. Včera po natankování a odjetí od stojanu se mi na P-5008 1.6hdi (180.000km) rozsvítil oranžový trojúhelník s vykřičníkem. Auto mi nic nepíše, po nastartování to 2 krát pípne a pak svítí. Jediné co jsem našel, tak že se bude jednat asi o plný FAP. A s tím souvisí, ještě další můj dotaz - problém, který jsem doposud neřešil. Auto jsem koupil předloni v bazaru a při následné kontrole v servise mi zjistily neoprávněný zásah do jednotky BSI a vypsaly chyby komunikace - viz příloha. Jde to nějak odstranit, opravit, přehrát software v jednotce, či něco jiného, nebo mě bude čekat cesta do servisu a hledání závady. Proto také auto nic nepíše. Předem děkuji za rady a poznatky. Jsem laik a s elektronikou si moc nerozumíme. Servis.pdf Citovat
inoxing Odesláno 23. duben 2019 Odesláno 23. duben 2019 NE, zanesený FAP je doprovázen kontrolkou motoru/kontrolkou FAPu. Co je v BSI, jsou chyby způsobené absencí HF sady a vybité baterky/výměny baterie. To, co je na motoru je spojeno s CAN-BUS sběrnicí (rušení signálu), prodřený drát, oxidace atp.- cesta k ŘJ motoru. Jedná se o přerušovanou závadu- nahodilou, ne trvalý stav. K anténě- snad jen vyoxidovaná deska se zesilovačem uvnitř tělesa antény. Citovat
Roman5008 Odesláno 23. duben 2019 Autor Odesláno 23. duben 2019 Takže kontrolka asi svítí z jiné příčiny. A k té BSi jednotce, nefunguje palubní počítač, ani se nedá dostat do nastavení vozidla ohledně nastavení světel , stěračú atd. Takže tam asi někde bude chyba. Citovat
inoxing Odesláno 23. duben 2019 Odesláno 23. duben 2019 Rozpojit a zapojit konektory na ŘJ motoru, na BSM jednotce, na BSI jednotce a prostříkat sprejem na kontakty. A projít pojistky jak na BSI jednotce (v autě), tak v E-boxu (u motoru). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.