Gotrek Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Zdravím všechny kamarády z klubu... Dovolte mi abych se tímto rozloučil se svým mazlíkem... dnes odešel do světa... Držte prosím minutu ticha... P.S. Pro všechny rýpaly co o mě tvrdí že vykupuji stará auta od členů klubu... Další kupovat nebudu, tedy alespoň zatím... [upravil dne 24/2/06 Gotrek] Citovat
Neon Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Gotrek: Ty už jsi přestal sbírat 405tky?? Co bude dál? Zakládáš novou sbírku? Že by 406tky? Anebo už ti jedno auto stačí? Jé, já si nevšiml toho PSka - to není rejpání, to jsou pouze dotazy:D:D:D:D [upravil dne 24.2.06 Neon] Citovat
Gotrek Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 Chuck11: Nestalo se mu nic, šel do světa... Jedna 405 mi stačí... Neon: Momentálně mi jedno auto stačí... Nebudu tvrdit, že bych si nedal nějakou 406 líbit. Snad časem... Crack: Jj, chybí... Ztratil mi ho Vašenda, ale to mi stejně nebudete věřit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.