Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny majitele 206, jsem tu nový a také se zítra jak doufám stanu novým majitelem starší, leč krásné 206 rv 98, 1,1, vím, nebude to asi žádné letadlo, ale stejne se již těším. Doufám, že mne přijmete do svých řad a že budeme komunikovat nasamá příjemná a radostná témata. :papa

Hned na uvítanou mám problém, k té mojí 206 není český manuál, nemůžete mi někdo nějak pomoct? třeba oskenovaným manualem nabo v PDF formě.

Předem děkuji a zdravím Jara

Odesláno

Hoj, já sem si koupil knihu na www.kopp.cz

Mám P 206 1.4 první týden a zatím nadmíru spokojen.

Přesedl jsem z P106 a je to sakra rozdíl.

Odesláno

Super, dva naruzivy \"dvestesestkari\" :aut:papa

I ja mam 206 1.4i 99, asi mesic, takze jakmile se vyskytnou nejake problemy, sem s nimi, at si muzem poradit, popripade se na vady pripravit :P:papa

Čest...

Odesláno

Také zdravím nového člena, přeji ti s tvým autíkem dlouhou spokojenost a snad ho přivezeš někdy někam ukázat na nějaký sraz. Vřele doporučuji sraz v Moravském krasu konaný letos v květnu :):papa

Odesláno

děkuji, všem za přivítání a jen se chci podělit o první dojmy nejsou vůbec špatné:D, ba co dím jsem nadšený:cool:

pro Koop: děkuji za tip na knížku hned se tam jdu mrknout:roker

pro Alusku: dík za pozvání do Mor. Krasu se podívám rád, kdysi za mlada jsem tam jezdil jako jeskyňář, tak proč se nevrátit na místo činu, když tak mi potom pošli podrobnější info.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jara51

děkuji, všem za přivítání a jen se chci podělit o první dojmy nejsou vůbec špatné:D, ba co dím jsem nadšený:cool:

pro Alusku: dík za pozvání do Mor. Krasu se podívám rád, kdysi za mlada jsem tam jezdil jako jeskyňář, tak proč se nevrátit na místo činu, když tak mi potom pošli podrobnější info.:papa

Hele a jako jeskinář jsi horňák nebo dolňák. :D

Odesláno
Původně zaslal: Jara51

Co se týče tohoto srazu, tak se vše dozvíš včas, stačí třebas už teď kouknout na forum a pár odkazů na tento sraz už tu najdeš, zbytek se co nevidět objeví na hlavní stránce.

Jinak jeskyně ty já mám ráda, jeden čas jsem se speleologii věnovala celkem dost, hlavně znám jeskyně kolem Vilémovic :papa .

Guest minimaxa
Odesláno

Zdravím oba nové členy :papa a přeji s vozy Peugeot hooodně najetých kilometrů. Jo a určitě přijeďte na sraz na Moravu ;)

Odesláno

Hoj všeci,pokud mi to časově vyjde,tak zcela určitě na sraz pojedu,od Luhačovic to není daleko.

nechci Pegina moc chválit,ale zatím je to svezení opravdu parádní,no,až na ty díravé cesty,už sem málem přišel o kolo.

Děs, běs!!! Tak hodně štěstí při kličkování.

• O 4 týdny později...
Odesláno

pro Alusku:

Jinak jeskyně ty já mám ráda, jeden čas jsem se speleologii věnovala celkem dost, hlavně znám jeskyně kolem Vilémovic

No tak to já zas svýho času jezdil speleologovat na Holštejn,

s tím srazem to vidím pas, termínus už předem neprojde, no snad někdy příště.

jinak 206-tečka zatím pohodička jen si chrochtám, blahem :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...