Klara123 Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 Zdar borci, mám problém, auto se mi přehřívá když stojím v koloně i na 110 stupňů. Sahara mi v životě nesepnula a tak ani nevím jestli funguje, v zimě mi uniká někde chladicí kapalina ale v létě nikoli.. Prosim o každou radu jak postupovat. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 zkus diagnostiku, bude to čidlo teploty (sahary), prostě něco od elektriky, sahara se musí po překročení určité teploty roztočit Klara123 ohodnotil 1 Citovat
Klara123 Odesláno 7. duben 2019 Autor Odesláno 7. duben 2019 Mě také napadl jestli to nemůže být termostat, ze zůstal zaseklý a proto nedá impuls na roztočení Sahary, co si o tom myslíte? Citovat
307rg Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 V kolóne v lete ti kľudne môže ísť aj okolo110, v tom problém nie je, no musí fungovať dochladzovanie, teda sahara. Ďalšia vec je, či ti budíky ukazujú teplotu chladiacej kvapaliny aká je v skutočnosti, skutočná teplota môže byť kľudne iná, to by bolo dobre tiež overiť meraním. Sahara samozrejme pri vyššej teplote musí zopnúť, ak nie, potom zase bude problém buď v snímači teploty, v samotnom ventilátore, alebo najčastejšie v relátku ktoré spína ventilátor (nachádza sa priamo na stene chladiča v malom plastovom boxe). Od počítača ti nikto nepovie presne v čom je problém, treba skúšať, merať. Popísané sú o tomto probléme mraky tu na fóre, tak by asi bolo dobre aj pohľadať... Ešte taká otázka, už ti vyvrela chladiaca kvapalina keď sa to prehrievalo? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
307rg Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 Termostat sa zaseknúť sice môže, ( vtedy nepomôže ani sahara ), ale tá sahara nemá s termostatom nič spoločné, pri jeho poruche musí aj tak zopnúť. Čidlo teploty by naopak mohlo blokovať zopnutie sahary. Lukas.407 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.