Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar borci, mám problém, auto se mi přehřívá když stojím v koloně i na 110 stupňů. Sahara mi v životě nesepnula a tak ani nevím jestli funguje, v zimě mi uniká někde chladicí kapalina ale v létě nikoli..

Prosim o každou radu jak postupovat.

Odesláno

V kolóne v lete ti kľudne môže ísť aj okolo110, v tom problém nie je, no musí fungovať dochladzovanie, teda sahara. Ďalšia vec je, či ti budíky ukazujú teplotu chladiacej kvapaliny aká je v skutočnosti, skutočná teplota môže byť kľudne iná, to by bolo dobre tiež overiť meraním. Sahara samozrejme pri vyššej teplote musí zopnúť, ak nie, potom zase bude problém buď v snímači teploty, v samotnom ventilátore, alebo najčastejšie v relátku ktoré spína ventilátor (nachádza sa priamo na stene chladiča v malom plastovom boxe). Od počítača ti nikto nepovie presne v čom je problém, treba skúšať, merať. Popísané sú o tomto probléme mraky tu na fóre, tak by asi bolo dobre aj pohľadať...

Ešte taká otázka, už ti vyvrela chladiaca kvapalina keď sa to prehrievalo?

Odesláno

Termostat sa zaseknúť sice môže, ( vtedy nepomôže ani sahara ), ale tá sahara nemá s termostatom nič spoločné, pri jeho poruche musí aj tak zopnúť. Čidlo teploty by naopak mohlo blokovať zopnutie sahary.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...