Guest PRYDACZ Odesláno 2. duben 2019 Odesláno 2. duben 2019 Dobrý den, byl by tu někdo kdo by mi dokázal aspoň přibližně říci prodejní cenu 307 Break? Auto jsem nikdy neprodával, a nerad bych ho přecenil/podcenil. Jedná se 2.0hdi 66kw (RHY) rok 2005. Najeto 245tis. Je tam rekl bych výbava XR Presence tzn. základní. Auto každý rok dostávalo pravidelný servis (13 let ve firmě)a je v dobrém technickém stavu. Kdyby nebylo tak líné tak bych si ho nechal díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2019 Odesláno 2. duben 2019 zadej si auto tady a zjistíš, kolik bys za něj asi dostal https://www.sauto.cz/ Citovat
Lukas.407 Odesláno 2. duben 2019 Odesláno 2. duben 2019 (upraveno) tam se radsi ani nekoukej, nebo te rani mrtvice. az zjistis, ze za to skoro nekoupis ani novy gumy s litakama + plnou nadrz do novyho auta Upraveno 2. duben 2019 uživatelem Lukas.407 Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
307rg Odesláno 2. duben 2019 Odesláno 2. duben 2019 (upraveno) Realita je krutá. V inzerátoch bývajú ceny skôr prehnané, existuje maličká šanca na lepšiu cenu a tou je perfektný stav. Lenže ten je u tak starých áut dosť vzácny. Upraveno 2. duben 2019 uživatelem 307rg Citovat
Lukas.407 Odesláno 2. duben 2019 Odesláno 2. duben 2019 On je taky velky problem jak media neuveritelne postrasila lidi a vyvolala paniku z dieselovych aut. Dneska jdes koupit stare ojete auto (treba tu 307) a s benzinovym motorem ses klidne o 50% nahore a mozna i vic. Citovat
Fruktis Odesláno 2. duben 2019 Odesláno 2. duben 2019 Tak já bych ho zkusil dát inzerat za více a postupně snižoval ...a uvidíš jak se ti budou hrnout kupci...pokud je stav perfektní kupce si najde.. No a k tomu že to je line...No je to 14 letej kombík není to formule... Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. duben 2019 Odesláno 2. duben 2019 před 1 hodinou, Lukas.407 napsal: On je taky velky problem jak media neuveritelne postrasila lidi a vyvolala paniku z dieselovych aut. Dneska jdes koupit stare ojete auto (treba tu 307) a s benzinovym motorem ses klidne o 50% nahore a mozna i vic. Já bych to neviděl úplně jako "problém", je to naopak správně. A není to benzín o 50% nahoru, ale diesel (starý) levnější. Trend je vytěsňování starých smradlavých dieselů nevyhovujících moderním EURO standardům (a celkově snaha o omlazení vozového parku, ale to by nejdříve výrobci nových aut museli začít prodávat konečně za normální ceny...), tak to prostě je. Pro případného prodejce vozu je to samozřejmě nemilé. Citovat
Lukas.407 Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 (upraveno) Aha, takze neni benzin drazsi nez naftak, ale naftak je levnejsi nez benzin... tak to potom jo Nemyslel jsem ze benziny sly o 50% nahoru, jen ze je tam 50% rozdil benzin/nafta. A jedinej duvod je ten aby se prodavaly nova auta(jak pises), ale lidi na ne ve vetsine pripadu stejne nemaj, tak si koupej stejne starou sunku, ale v benzinu... Postrasit lidi ze nebudou moci do centra berlina naftovym autem... Kolikrat tam kdo byl s 14let starym autem? Ja neobhajuju stary naftaky, to ani nahodou, ale nafoukla se kolem toho obrovska prazdna bublina... Upraveno 3. duben 2019 uživatelem Lukas.407 Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Guest Pety Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 Off topic: Sauto.cz - občas tam koukám, co bych asi tak koupil, až mi někdo tu 307 zruší, a v poslední době mě zarazilo, že tam z deseti prodávaných aut osm zabízí AAA auto a deváté Auto diskont - což je jejich pobočka na prodej jinde neprodejných vraků. Takže se asi přeorientuju na TipCars. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 před 2 hodinami, Pety napsal: Off topic: Sauto.cz - občas tam koukám, co bych asi tak koupil, až mi někdo tu 307 zruší, a v poslední době mě zarazilo, že tam z deseti prodávaných aut osm zabízí AAA auto a deváté Auto diskont - což je jejich pobočka na prodej jinde neprodejných vraků. Takže se asi přeorientuju na TipCars. ono je celkem jedno, kdo tam ty inzeráty dává, jde přece o určení ODHADNi ceny vozu, nejde o cenu PRODEJNI asi na tom něco bude, protože i autoriz. prodejci jdou automaticky na Sauto, když je požádáš, za kolik by vykoupili tvoje auto na protiúčet..., samozřejmě je pořád řeč o odhadu--přesnou cenu ti sdělí po kontrole vozu na dílně (po cca 20 minutách) Citovat
307rg Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 Tak pokiaľ ide o ceny diesel-benzín, tak nesúhlasím s tým, že ceny benzínu nestúpli, konkrétne benzínové 307čky sa dali zohnať veľmi lacno, dnes to už je problém zohnať za rozumnú cenu a ešte k tomu v dobrom stave. Politika v tomto prípade spravila veľa. Citovat
Lukas.407 Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 Je to jako se vsim... Je po tom hlad, tak jde cena nahoru. Ale tyhle skatulata tu nejsou poprve. Je proste dulezite kupovat auta a je uz jedno jak k tomu lidi primejes... Citovat
Guest PRYDACZ Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 Tak všem díky za Vaše názory. Nakonec auto není zřejmě v tak dobrém stavu jak jsem si myslel. Po aktuálně najetých 6 000 tisících mi dnes při dálniční rychlosti auto z ničeho nic seplo do nouzového režimu (Antipollution error) . Otáčky klesly. Jel jsem kolem 90km/h a nemohl přidat, takže jsem hledal kde zastavit. Auto ale jako kdyby zase z nouzaku po chvíli vyskočilo a jelo zase normálně (do cíle bylo kolem 150km) tak jsem dojel. Teď mi svítí kontrolka takže asi na diagnostiku. Snad to nebude nic strašného. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.