Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chcem sa spytat ci niekto nemate navod na rozobratie tapaciru v zadnbej casti auta kufor, lebo mi tam nieco bucha vzadu a rezonuje ked prejdem cez nejaku nerovnost, neviem ci to robi aj Vam ale uz som z toho na nervy... 

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Mam ten isty problem, hociaka nerovnost nieco tam klepe ale mam pocit ze to je nieco z vnutra o karoseriu, presiel som sa s prazdnym kufrom a robilo to tiez.

Pri vyssich rychlostiach to nerobi, po meste stale.

Odesláno

klepal mi na zadním platu pod oknem ten plastový rošt s reprákama a brzdovým světlem. Povedlo si mi jen podlepit to tenkou pěnovou lepící páskou. Sice je to stále v jednom rohu volné, ale aspoň už to neklepe tvrdý na tvrdý

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

nereagoval jsem na tohle pac to zni jako blbost resit bouchani od zadni napravy namazanim dveri 😉. Guma v stabilizacnich tycich na zadni naprave byla uplne v hajzlu, takze bouchani se vyresilo vymenou tohoto dilu, auto je nyni tichoucke. 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Typek zo servisu mi ukazoval tie stare tycky potom takze predpokladam gumy aj tycky nove... 

Upraveno uživatelem kutac
Odesláno
před 10 hodinami, kutac napsal:

nereagoval jsem na tohle pac to zni jako blbost resit bouchani od zadni napravy namazanim dveri 😉. Guma v stabilizacnich tycich na zadni naprave byla uplne v hajzlu, takze bouchani se vyresilo vymenou tohoto dilu, auto je nyni tichoucke. 

Také jsem si myslel, že to jsou tyčky. Nechal jsem se vyměnit a nepomohlo to. Opravdu až namazání dveří pomohlo 🙄 Už se to tu i řešilo někde a nejsem jediný, kdo to tím "opravil".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...