Přejít na obsah

kutac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli kutac

  • Datum narození 7.1.1982

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava - Poruba
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kutac's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, je tu nekdo co mi poradi jestli bude stacit vymenit display? Nebo myslite ze je problem nekde dal? Zacalo mi to delat pred asi 2-3 mesici, pouze bila cara tloustky jednoho px pres cely display a pokracovalo to az do ted, kdy je trvale 1/3 displaye bila a zbytek problikava a stridave zobrazuje data nebo ruzne odstiny. Pro ilustraci prikladam foto. Diky za rady.
  2. kutac

    Nejde zvuk z rádia

    Dnes mezi dvema jizdama kde byl parking zhruba 30 min, mi po nastartovani vubec nehraje nic z zadneho repro, nevite cim to muze byt? Nejaka pojistka zesilovace nebo tak? Radio normalne ukazuje vsechno - radio, usb, bluetooth, proste jevi se jako nic ale nehraji nic, ani tuk, mam 508 sedan 2011. Edit: Tak po asi dvouhodinove pauze vse hraje jak ma. zajimave.
  3. kutac

    508 - skúsenosti.

    dik, hend se mi ulevilo..
  4. kutac

    508 - skúsenosti.

    Dnes jsem nahodou zahledl u leveho predniho kola urvany tento kus dratu - nevite k cemu smeruje ta sonda? miri to k brzde. Na prave predni strane ten drat neni vubec. Na palubovce zadna signalizace. Jede i brzdi normalne, nepozoruji zadnou anomalii v rizeni a ani nechapu jak se to mohlo utrhnout..
  5. Typek zo servisu mi ukazoval tie stare tycky potom takze predpokladam gumy aj tycky nove...
  6. nereagoval jsem na tohle pac to zni jako blbost resit bouchani od zadni napravy namazanim dveri . Guma v stabilizacnich tycich na zadni naprave byla uplne v hajzlu, takze bouchani se vyresilo vymenou tohoto dilu, auto je nyni tichoucke.
  7. nechal jsem se zavrit do kufru a poslouchal jsem, to klepani u mne pochazi nekde od napravy..
  8. kutac

    508 - skúsenosti.

    Mne to tiez robi tie zvuky od zadnej napravy, akoby tam nieco mlatilo o karoseriu. Robi to iba po meste na nerovnostiach = v nizkych rycjlostiach, mimo mesto v rychlosti aj po nerovnom terene nebucha... zistil si co je za problem ?
  9. Mam ten isty problem, hociaka nerovnost nieco tam klepe ale mam pocit ze to je nieco z vnutra o karoseriu, presiel som sa s prazdnym kufrom a robilo to tiez. Pri vyssich rychlostiach to nerobi, po meste stale.
×
×
  • Vytvořit...