Milan67 Odesláno 30. březen 2019 Odesláno 30. březen 2019 Zdravím, chcem sa spýtať, nakoľko som to tu nenašiel, nestretol sa niekto kto je vlastníkom coupe 406 s prasklinami plechu na dverách pod zrkadlami? Videl niekoľko starších dverí a všetky mali menšie, alebo väčšie trhliny. Ja som mal takmer centimeter od vodiča. Pred lakom som to dal zavariť, pretože práve pod zrkadlom bolo miesto, kde nebol plech ohnutý ako všade. Citovat
Dave_k Odesláno 30. březen 2019 Odesláno 30. březen 2019 Dej foto, kde přesně ty trhliny jsou. Já na dveřích nic takového co popisuješ nepozoruju. Citovat
Milan67 Odesláno 31. březen 2019 Autor Odesláno 31. březen 2019 Skúsim ešte, lebo mi nešli vložiť. No musím to zmešiť a pošlem.. Citovat
Milan67 Odesláno 31. březen 2019 Autor Odesláno 31. březen 2019 No nič.Nejde , keď budem pri počítači cez týždeň. Pozeral som dvere ročník 2000,aj tie už mali znaky trhania. Treba sa pozrieť dobre pod zrkadlá, vyzerá to akoby začínala hrdza na jednom mieste, ale to sa začína trhať, pretože je tam únava materiálu na tom mieste a neskôr to ide postupne dolu. Keď som to riešil bol som aj u Emixa, určite ho niektorí poznajú mava veľa dielov na coupé a mal niekoľko dverí a každé buď sa už trhali, alebo už začínali mať náznak trhania. Kúpil som celé druhé auto na diely a na ňom boli iba trocha prasknuté. Dal som to spevniť a zavariť na tom mieste. Fotky poposielam. Citovat
Milan67 Odesláno 1. duben 2019 Autor Odesláno 1. duben 2019 Po celej dlžke je plech spevnený prehybom iba na jedinom kúsku pod zrkadlom nie.A tam sa to začne trhať. Mám este ďalšie dvere odfotim presne to miesto. Citovat
Milan67 Odesláno 1. duben 2019 Autor Odesláno 1. duben 2019 Na strane vodića je to vidieť vždy skôr,keďže sú viac používané a namáhané... Citovat
Dave_k Odesláno 1. duben 2019 Odesláno 1. duben 2019 Tak zatím to zaklepu. Oboje mám zatím v cajku. Citovat
Milan67 Odesláno 1. duben 2019 Autor Odesláno 1. duben 2019 Hej..potom som si to všimol..Sorry...tak možno na 2001 to už vychytali..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.