Přejít na obsah

Milan67

Uživatel
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

Vše od uživatele Milan67

  1. Daj tam toto.. A máš pokoj..
  2. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Ďakujem..
  3. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Hej, rozmýšľal som aj nad tým.. Tlak oleja.. Auto mám už 16 rokov a ešte by som ho zopár rokov chcel mať, tak preto uvažujem nad takými to dôležitými drobnostami, pretože to je dôležité a zvlášť po skúsenosti akú som mal pri demontaži. Je k tomu zlý prístup keď sa zloží motor.. Takže to nevymenis ako alternátor, alebo niečo iné..
  4. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Presne ako si napísal... ďakujem..
  5. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Nedalo sa to poriadne odfotiť, ale je vidno, že má dva priemery.. V tom užšom drží ten ventil..
  6. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Ten okružok nemohol tesniť a ak by tam nebola pružina ktorá ho tlačila do hlavy, tak by klesol do časti, kde je väčší priemer a nesnil by.. Olej by pretekal pomaly okolo ventilu dole. Tá diera v hlave vyzerá takto..
  7. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Ten okružok nemohol tesniť a ak by tam nebola pružina ktorá ho tlačila do hlavy, tak by klesol do časti, kde je väčší priemer a nesnil by.. Olej by pretekal pomaly okolo ventilu dole.
  8. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Ten hnedý je starý a vypadol normálne von..
  9. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Takto to vyzerá..
  10. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Áno gulička má svoju pružinku..
  11. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Iba pozerám na ten nákres a vidím, že osadenie je po celelej dĺžke rovnaké.. Teda priemer.. Ja to mám asi dva cm o niečo väčší priemer a potom menší na zatlačenie toho ventilu.. Tak preto sa obavam že ak by klesol, tak by sa dostal do tej časti, kde by už okružok netesnil..
  12. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Hmm... Ďakujem vám, ventil mám nový, tak snáď tam bude držať.. Tak tú pružinku tam musel dať niekto pred tým, aby mu to držalo v hlave až na doraz, lebo okružok na ventilku bol dosť už stlačený a neudržal tam.. Tak zrejme preto tam bola pružina.. Len dúfam, že to tam bez poistenia vydrží zopár rokov..
  13. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    Ďakujem mrkni na to...
  14. Milan67

    Hlava motora 2.0 16V RFV

    DAval som dolu hlavu a vypadol mi ta umely valcek s guličkou,a pruzinka,chcel som vediet ci aj vy ste mali tam pruzinku ktora dotlacala ten valcek do hlavy. to bude spatny ventil oleja ,aby nepadal dole . totiz vymenil som motor a ked som po dvoch tyzdnoch zistil,ze ja na h....no,tak som sa rozhodol ho rozobrat a spravit go,nakolko na mojom predoslom co už mal skoro 600000 km som podpalil ventil.Ide o to,ze ked som dal dolu hlavu z mojho stareho tak mi to vypadlo aj s tou pruzinkou,ale pruzinku som stratil.kedze som mal druhy motor tak som to nebral tragicky.no po rozobrati toho motora co som vymenil ten ventil tam nebol vobec.Zrejme to vypadlo predoslim majstrom a nedali to tam. Ok,ide o to ze mi tvrdia ,ze pruzinka tam nema byt,a z peugeotu mi prisiel iba ten valcek s gulickou. hoci logicky mi vychadza ze by tam mala byt aj pruzinka,ktora dotlaca cely ventilcek do hlavy,aj ked je na nom gumeny okruzok,ktory ho drzi a vytesnuje. Ale casom sa gumicka vyhreje a ventilcek klesne nizsie a tam uz netesni. Pruzinka mu nedovoli klesnut nizsie kde je vacsi priemer mazacieho otcoru,alebo kanalika.tak chcem vediet ci to tam niekto mal aj s pruzinkou. Ďakujem
  15. Zdravím chcem sa spýtať či mal niekto dole hlavu motora z 2.0 16V RFV . Ďakujem.
  16. Tak vyhodil som tlmiče a dal som druhé kyb aj uloženia Kyb a výška sa nezmenila. Bolo to kupované podľa vin čísla. Tlmiče som presne premeral podľa originálnych a vyzerá to v poriadku. Uloženia som nemal možnosť zmerať, už som nemal staré. Je možné žeby to nadnieslo ešte na tých uloženiach zhruba 2cm?
  17. Ahoj.. Nie pružiny som nemenil, tam by to bolo viacmenej jasné, ale to čo píšeš s tými miskami, napadlo včera aj mňa.. Budem to musieť rozobrať a presne pomerať podľa originálu.. Jaj tie fake diely tejto doby... Polska, Čína.. Žiadne výstupné kontroly.. Či Monroe, trw, sachs, a iné značky je už všetko jedno. Kvalita o ničom.
  18. Zdravím,po výmene predných tlmičov a ich uloženia s ložiskom mám predok zruba o 2cm vyššie,ako bolo predtým,pričom mi na strane spolujazca niečo klepe po prejdení rolety na ceste.Všetko podoťahované niekoľko krát kontrolované. Už si neviem rady,všetko na prednej náprave menené. Tlmiče trw z autokelly. Ďakujem.
  19. Na rampe máš taký odrušovaci kondik? To je taka čierna malá kocka pri konektore čo ide na rampu. Je chyteny jednou skrutkou o hlavu.
  20. Ja by som ho skúsil napojiť externe na nejaký iný 12v zdroj. A vyskúšal či bude rušenie.
  21. Aha, tak to je iné, myslel som iný adaptér.
  22. U tvojho adaptéru ide signál rádiovým vlnami a tam bude problém.. Nakmitava tam rušenie. Neviem presne o aký adaptér sa jedná ale asi to čo naladiš na rádií..
  23. Milan67

    Výmena prevodky riadenia

    nejak sa mi to podarilo...dík...
  24. Milan67

    Výmena prevodky riadenia

    Ako sa to dá prepísať? Neviem to nikde nájsť...
  25. Milan67

    Výmena prevodky riadenia

    Ďakujem, skúsim to opraviť. Tie púzdra sa dajú vybrať? Keď odpojím tie prepojovacie tyče s kĺbom čo idú na čap riadenia?
×
×
  • Vytvořit...