Jarrda Odesláno 26. březen 2019 Odesláno 26. březen 2019 Zdravím všechny. Měl bych prosbu. Mám Peugeot Expert r.v. 2007 a chtěl bych si dodělat tempomat. Prohledával jsem fórum a moc mi to nepomohlo. Sehnal jsem páčku, přes PP2000 ji povolil a nyní se mi mezi budíky objeví symbol a dvě pomlčky. Při jízdě do 40km v hodině mi to na centrálním barevném displeji píše, že nelze aktivovat pro pomalou jízdu a pokud jedu rychleji tak nejde nastavit nic. Je potřeba ještě něco nastavit? Předem díky. Jarda Citovat
jarokare Odesláno 26. březen 2019 Odesláno 26. březen 2019 Povolený to máš v BSI i jednotce motoru ? Citovat
Jarrda Odesláno 27. březen 2019 Autor Odesláno 27. březen 2019 Určitě jsem to povolil jen na jednom místě. Prolézal jsem kde co a nic jiného jsem nenašel. Nemáš prosím cestu jak se dostat k tomu co potřebuji? Díky Citovat
Jarrda Odesláno 29. březen 2019 Autor Odesláno 29. březen 2019 Tak tempomat již funguje . Také se mi automatický rozsvítí světla po nastartování . Zdravím Citovat
sallyk Odesláno 29. březen 2019 Odesláno 29. březen 2019 A kde teda byla chyba?? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Jarrda Odesláno 30. březen 2019 Autor Odesláno 30. březen 2019 Šlo jen o to se naučit se softwarem. Bohužel než to zase budu potřebovat vše zapomenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.