třista6ka Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Zdravim vsechny, mam nasledujici dotaz : 306 1,9 D motor XU9DB // motor se cca 60-70 tkm neservisoval > zhaveni (v zavislosti na venkovni teplote 6-8s) Prnich pet vterin po startu motor bezi sice hlucne, ale relatine pravidelne a z vyfuku jde husty dym( svetle sedo-modry). Po peti vterinach od startu jde do nepravidelnych kolisavych otacek, kucka, je slyset ostry klapavy zvuk ventilu, dym je stejny, kuckani a nepravidelne otacky ustavaji zhruba po triceti vterinach i dym se postupne ztraci. Po minute az minute a pul je motor v relativne dobrem stavu pro ohleduplnou zahrivaci jizdu. Dotaz zni: co vse me ceka na motoru vymenit, seridt, opravit. A kolik to priblizne bude stat. dekuju za rady. Citovat
třista6ka Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 jo zapomnel jsem dodat, ze pri zahratym motoru se vyse zmineny vubec neprojevuje. Citovat
starter Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 mám ten samej motor a takhle přesně mi to dělalo před seřízením ventilů, rovnou nech udělat rozvody a vodní pumpu, cenu počítej do 10K [upravil dne 22.2.06 starter] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.