Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak si predstavte, co se mi stalo... Prodal jsem svoji 605 2,0 SRi, s tim, ze prikoupim 605 3,0 24V... trilitr byl v dobrem stavu, v plne palbe, vypadalo to fakt dobre... uplne jsem se na nej tesil... to, ze jsem mel problem s prodejem dvoulitru asi zduraznovat nemusim, vsechno se to nejak porad protahovalo.. Trilitr byl celou tu dobu k mani... Vcera konecne jsem dostal prachy za moje puvodni auto, volam chlapkovi s trilitrem a zjistim,ze mi ho mezitim prodal. Vsechno to tesne nevyslo...hruza... a ted jsem najednou bez auta :grr ....... Nevite nekdo o nejake 605 v dobrem stavku (asi 3,0) ??? dik moc:papa

Odesláno

přecně takle mi majitel vyfouk safrane 2,1 dT byli jsme domluvený že to jdem 3.1 přepsat na policajty a on mi 2.1. napsal že ho prodal známýmu kterej naboural auto. byl to rok 93 a stál krásnejch 50 frantů palackejch:grr

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Pěkně vypadá ten na tipcars, za 85 000, ale je dvoulitr.

Anebo chvilku počkej, bude další.

[upravil dne 21.2.06 P607Olda]

V te 605 je neoficialni plyn ... a i ten motorovej prostor nevypada zrovna gut. .. kdyztak sem pri prani placnu fotky.

EDIT: a kolik mas rozpocet ... jsem videl v nemecku nadherny 605 v trilitru z roku 98 za cca 3,5 - 4 tisice eur

treba tahle privilege

[upravil dne 22.2.06 Petano]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...