Milanoo1991 Odesláno 4. březen 2019 Odesláno 4. březen 2019 Zdravím, Nedávno jsem zaregistroval problém s kolísáním otáček při startu -vyřazené rychlosti . Dělá to i při zahřátém motoru ( čekání na křižovatce a pod) Pokaždé , když vyřadím rychlost tak slyším motor jak "hopsá" . a otáčky mírně letí nahoru a dolu . Než zajdu do servisu , neví někdo co by to even.mohlo být ? ( r.v 2013 - najeto 68.tis km- poslední serviska 11.2018 ) Auto jinak jezdí úplně stejně , výkon a pod . Příspěvek zde vkládám poprvé . Takže se omlovám za případné nedokonalosti . Díky Všem, M Citovat
mirra 66 Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 Zdravím také jsem to řešil normálně jsem tankoval benzín 95,začal jsem ho míchat sem tam se 100 a na zimu tankují většinou jen 100 a je po problému Citovat
Duffusss Odesláno 7. únor 2020 Odesláno 7. únor 2020 Skúste vyčistiť škrtiacu klapku, môže byť zanesená. Potom to robi problémy na voľnobehu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.