petricek62 Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 Zdravím, přestala mi na Peugeot 207 svítit pravá zadní světla - konkrétně obrysové a zpátečka) v držáku dvě žárovky nad sebou - R5W a P21W. Vše ostatní svítí. Žárovky jsem vyměnil - nic, nemohu nikde najít, která pojistka je na tyto žárovky. Konektor jsem zkontroloval - nic vypáleného jsem neviděl. Poradí mi někdo - než to budu nucen dát do servisu. Děkuji Citovat
P607Olda Odesláno 1. březen 2019 Odesláno 1. březen 2019 Voltmetr, ohmmetr. 1. zkontroluj ohmmetrem žárovky, případně vezmi nové a zkontroluj. 2. vlož do patic 3. minus voltmetru na kostru auta, spolehlivě na vějaký šroub, i kdyby sis měl prodloužit kablík 4. měřit na plusu žárovky, na minusu žárovky. Nezapomeň, že pro zpátečku musíš mít zapnutý klíček a zařazenu zpátečku 5. často bývá špatný kontakt v konektoru. Pokud by kablíky měly zkrat na kostru, tak pojistka tam není řídící jednotka si to hlídá sama. 6. kontroluj i konektor u levého světla, mám dojem, že tam se to rozbočuje. Chtělo by to elektrikáře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.