Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: deeper

Jinak do kanceláře bych si už kvůli kolegovi pořídil HADA, nejlíp škrtiče, ten prej pozře kořist najednou, musela by bejt zábava to pozorovat a navíc bych neměl problém kam zakopat tělo :super:roker

Tak nevím, jak to myslíš, hele? :grr To beru jako návod, jak se mě má Aluška zbavit :bojim :bojim :bojim:D :D :D

Odesláno

:D:D:D Hada bych brala...jako mala jsem jezdila na tabory a na koupaliste chodila pani s hadem, lezeli tam spolu na dece, pani vypadala jak velryba vyvrzena na pevninu, a ten trimetrovy had byl vedle ni jak zizala, ale mohli jsme si ho hladit a tak...a nejlepsi bylo, kdyz plaval...nejdriv plula bila kulata hlava majitelky....pak elegantni vlnici se zizaloid...a pak dalsich 30 - 40 hlavicek deti z tabora....:D:D:D:D:D

Jinak souhlasim, ze skrtic je praktictejsi, ja bych nesnesla nejakou plivaci kobru, nosit v kancelari svarecske bryle, aby mi to neplivla do oci a jeste porad hlidat, zda si neudelala vylet z akvarka, brrr ;););):aut:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Původně zaslal: deeper

Jinak do kanceláře bych si už kvůli kolegovi pořídil HADA, nejlíp škrtiče, ten prej pozře kořist najednou, musela by bejt zábava to pozorovat a navíc bych neměl problém kam zakopat tělo :super:roker

Tak nevím, jak to myslíš, hele? :grr To beru jako návod, jak se mě má Aluška zbavit :bojim :bojim :bojim:D :D :D

No spíš to bylo mé zbožné přání :-) vrátil jsem se po deseti dnech z dovolený a on mi už 4 dny vypráví zážitky s jeho vnukem na horách. Hajaja hadr.

Hih ale aspoň víš že až se pohne noha od stolu a poleze k tobě tak, že máš zdrhat:D:D:D;)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D:D:D Hada bych brala...jako mala jsem jezdila na tabory a na koupaliste chodila pani s hadem, lezeli tam spolu na dece, pani vypadala jak velryba vyvrzena na pevninu, a ten trimetrovy had byl vedle ni jak zizala, ale mohli jsme si ho hladit a tak...a nejlepsi bylo, kdyz plaval...nejdriv plula bila kulata hlava majitelky....pak elegantni vlnici se zizaloid...a pak dalsich 30 - 40 hlavicek deti z tabora....:D:D:D:D:D

Jinak souhlasim, ze skrtic je praktictejsi, ja bych nesnesla nejakou plivaci kobru, nosit v kancelari svarecske bryle, aby mi to neplivla do oci a jeste porad hlidat, zda si neudelala vylet z akvarka, brrr ;););):aut:D:D:D

Ty jo tak to bych nevěřil, že se dá had takhle ochočit. Kámoš má krajtu, je to taky mazel, jen má docela festovní stisk.

Jako když se to rozvede, tak by nemuselo bejt špatný mít takhle naučený i rybyčky, že by na koupálku kolem Tebe plavalo třeba hejno malejch sumečků (há há napadly mě jako příklad pyraně, ale asi by to neustáli spoluplavci:D) jen nevim co by s nima udělala ta chlorovaná voda:myslim

Odesláno

:mrk no kdyz budes sumecky trenovat pres zimu tim, ze jim sem tam do akvarka hodis takovou tu bazenovou tabletu, tak pak uz preziji vsechno :D:D:D

Jinak bud rad, ze kolega na tebe chrli 4 dny zazitky z hor, ja takhle loni mela temer denne aktualni rozvodove informace moji kolegyne, od pocatecniho odhaleni nevery az po majetkove vyrovnani, a reknu ti, ze v prosinci jsem byla zrala uz na hospitalizaci.....vecer jsem se musela koukat na vecernicky, abych se zas dostala trochu do normalu, ze svet je take dobry a ne jen plny vycuranku a jeste mnohem horsich bytosti....

Odesláno

Já si to rád poslechnu jednou, po druhý už mě to nebaví, ale po 4x pořád to samý jak ho bolí záda a nohy a ruce. Mě je 24 a jemu skoro 60. Takže společnejch zájmů moc nemáme. Ale rozvody neřešíme, spíš mi řiká kdo umřel z jeho kamarádů a já mu vyprávim komu se co narodilo z mejch. :D:D:D:D:D

Odesláno
:D :D :D Ty nic chlape nevydržíš! Já mám v práci kolegu, kterého vídám jen na poradě jednou za měsíc, a pokaždé vypráví, jak si asi před 20 lety překousl jazyk....a pokaždý to trochu změní, jen ten ukouslý jazyk zůstává, takže si to vždycky poslechnu ráda, tu upgradovanou verzi :D:D :D
Odesláno

2 Netopýrka :D ha ha a jak si ho ukous :-) moje sestřenka si ufikla kus ucha o hrnec když tajně baštila gulage a taky tim bavim všechny. Ale svejma úraza teda raději ne, nerad dělam někomu blbce

Odesláno

Kdyz lyzoval a jel rychle, tak ho nejak vyplazoval (osobne nechapu, ja pri lyzovani mam jazyk schovany v puse) a pak tam byl nejaky jump a to neslo nezkusit :D, akorat zapomnel ten jazyk venku a pri dopadu proste \"cvak\"...a zuby odkrojili spicku do snehu :D :D :D Prubezne se v pribehu objevuji nebo mizi dalsi akteri (lyzari, sankari, atd atd atd) :D :D

Odesláno

Kdyz lyzoval a jel rychle, tak ho nejak vyplazoval (osobne nechapu, ja pri lyzovani mam jazyk schovany v puse) a pak tam byl nejaky jump a to neslo nezkusit :D, akorat zapomnel ten jazyk venku a pri dopadu proste \"cvak\"...a zuby odkrojili spicku do snehu :D :D :D Prubezne se v pribehu objevuji nebo mizi dalsi akteri (lyzari, sankari, atd atd atd) :D :D

muhehe, jakože \"skáču dobře, skáču rád...najednou mulda,sáně a kůň a jen cink cink jak brnkly lyže o sáně..\"..?

Odesláno

Morce neeee, mne coby mladasovi vlezlo do nohavice a sunulo se velice usilovne vys a vys, desne skrabalo, ja mel strach kam az doleze a HLAVNE CO TAM BUDE DELAT - pak nemohlo ani dopredu ani zpatky a musely se parat kalhoty, ty reci okolo si pamatuji dodnes, a ty bobky taky:bojim

Odesláno

No kdyz uz zvire tak neco inteligentniho, napr kocku ale mozna lepe kdyz je to do kanclu tak potkna. To zvire je genialni meli jsme ho na kolejich a uzili jsme fuckt kupu srandy, jen na noc je dobry ho nekam soupnout hrozne skrabe kdyz leze pod perinou :D

jedinej problem ze sere kde chce a vsechno co najde odtahne a schova ;)

Odesláno
Původně zaslal: Emiš

No kdyz uz zvire tak neco inteligentniho, napr kocku ale mozna lepe kdyz je to do kanclu tak potkna. To zvire je genialni meli jsme ho na kolejich a uzili jsme fuckt kupu srandy, jen na noc je dobry ho nekam soupnout hrozne skrabe kdyz leze pod perinou :D

jedinej problem ze sere kde chce a vsechno co najde odtahne a schova ;)

podle mě je kočka svině vy*čůraná a o potkanovi ani nemluvim. prostě potvora. do kanclu asi jedině rybyčky nebo andulku

Odesláno

Ha ha to je vypráskaná historka. Z lyžování mam taky pár zážitků, bohuže ne tak zábavnejch :bojim

Odesláno

Hele, jestli je to do práce, tak jedině bílou myšku. Ye s ní neskutečná prdel, je nenáročná na cokoliv - ta naše například občas občas vyleze ven a přez noc si tu trajdá, jak je libo (už sem ji neviděl asi 14 dní) a navíc můžeš nakecat klientovi, že je zlitej, jak mošna, když vidí pobíhat po poličkách myš. Morče dělá kravál a bobky a králik hlodá naprosto všecno, ale zase je z něj hezkej futrál na mobil do mrazů...:-)

Odesláno

Tak jsem se konečně zase dostala k internetu, v jedné kanceláři, kde já jsem už 3 dny, tak nejede internet, takže mám čas sem kouknout, vždycky jenom dopoledne, když jsem v druhé kanceláři, kde to zatím jede. Moc vám všem děkuji za názory, ale musím říci, že jsem se stále nerozhodla, pořád nevím :( :( . Kdybych nebrala v úvahu finanční náročnost, náročnost na \"servisní prohlídky\", tak beru rozhodně králíčka, ale přece jenom to morče není tak náročné. Osmák by se mi asi taky líbil, ale přece jenom je to moc podobné křečkovi, toho bych taky nemohla pustit, protože bych ho už asi nikdy nechytla a navíc to není takovej mazel. Já potřebuji kromě Doda, ještě něco chlupatého, mazlivého a klidného :D :D :D :D .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s chovem těchto dvou zvířátek. Stále se totiž nemůžu rozhodnout, které z nich si pořídit. Králíček beránek by se mi líbil více, ale vím, že má větší nároky na prostor, \" údržbu\" a společnost...Tak co mi poradíte?? :D

já řešil něco podobnýho,jelikož obě zvířatka smrdí a dělají nepořádek,tak jsem si koupil činčilu prevíta:D:papa
Odesláno
Původně zaslal: Crack

Původně zaslal: Aluška

Chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s chovem těchto dvou zvířátek. Stále se totiž nemůžu rozhodnout, které z nich si pořídit. Králíček beránek by se mi líbil více, ale vím, že má větší nároky na prostor, \" údržbu\" a společnost...Tak co mi poradíte?? :D

já řešil něco podobnýho,jelikož obě zvířatka smrdí a dělají nepořádek,tak jsem si koupil činčilu prevíta:D:papa

Činčila, to je mazel, ale ta už je v cenové relaci trochu výše a ještě náročnější, takže to asi nebude to pravé :myslim .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...