Neon Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Whops - koukám, že na 2 místech ze spoda začíná kočka trochu kvést, tak ji budu muset odrbat a nacákat... Co používáte? Jsou lepší nástřiky ve spreji, nebo v pixle?... +další typy jaký máte?...díky:papa Citovat
mk405 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 klasika se asfaltovej tlumex a jako lepší se dal koupit nějakej bodie (nevím jak se to píše) to mám já a pohoda Citovat
Hadra Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 ....a docela pěkně to tady kdysi vysvětlil tuším Oddie,tak se po tom mrkni, protože to tady už je. Já používám Tlumex. Citovat
Neon Odesláno 20. únor 2006 Autor Odesláno 20. únor 2006 Jo jo, našel jsem TO - tak dík:papa jsou tam víc, než postačující informace... Citovat
chuck11 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Není nad Bodičko:super,koupíš ho v pixle a rozhodneš se jestli to natřeš štětcem nebo to rozředíš a můžeš stříkat komresorem.Je jich několik druhů nejlepší je ten s tím voskem,který nepropouští a odpuzuje vodu:papa:papa:papa:papa Citovat
Ladis Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Ještě když se vrátím k tomu antirezu ... Prý je docela dobré to vzít zinkovým sprejem...Pak ty všechny věcy co se tu zmiňovaly. Citovat
Dafe Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Jedinně Würth. Používám všechno od týhle značky. Cákal jsem tim obě auta a dva roky to neudělalo nic. To, co už na \"pár let\" starejch autech rezavělo(hlavně bobové sváry) jsem odrbal a nejdřív stříknul studeným zinkem a pak timhle schutzem. Cena jedný dózy byla asi 120 Kč a na jedno auto jsem nacákal 3 Citovat
Pinďa Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Není nad Bodičko:super,koupíš ho v pixle a rozhodneš se jestli to natřeš štětcem nebo to rozředíš a můžeš stříkat komresorem.Je jich několik druhů nejlepší je ten s tím voskem,který nepropouští a odpuzuje vodu:papa:papa:papa:papa Taky používám Bodičko, neboli u kamoše jsme to nastříkali na spodek (Bodičko je prý lepší nastříkat). Dříve na Favouše jsem používal Tlumex plast (ten jsem natíral) a taky jsem byl spokojenej. [upravil dne 20/2/06 Pinďa] Citovat
Guest majki33 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Já toho moc o antikor. prostředkách moc nevím, ale co normální gumoasfalt na spodku to vidět není a když zaschne tak je to takovej ksindl, že to jen tak nespadne. Navíc je ředitelný vodou a dá se stříkat nebo natírat. Citovat
lamancha Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Kdy se ma takovy nastrik provadet na novem aute -coby prevence - po trech - peti letech ? Citovat
mk405 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: lamancha Kdy se ma takovy nastrik provadet na novem aute -coby prevence - po trech - peti letech ? dříve než to chytne rez , pokud to dášhned na nové myslím že nic tím nezkazíš Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2006 Autor Odesláno 21. únor 2006 lamancha: když to stříkneš dřív, tak tim asi nic nezkazíš Ještě: co kdybych dal na ty 2 orezlý místa nějakou kejdu stylu hammerite? to by snad nevadilo, ne? Citovat
chuck11 Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Neon lamancha: když to stříkneš dřív, tak tim asi nic nezkazíš Ještě: co kdybych dal na ty 2 orezlý místa nějakou kejdu stylu hammerite? to by snad nevadilo, ne? Myslím,že hammerite má na povrchu ,už nějaký ten bordel,pak by ti na to bodičko nebo cokoliv jiného nemuselo chytit:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.