Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakej používáte "antikorozní" nástřik na podvozek??

Recommended Posts

Odesláno

Whops - koukám, že na 2 místech ze spoda začíná kočka trochu kvést, tak ji budu muset odrbat a nacákat... Co používáte? Jsou lepší nástřiky ve spreji, nebo v pixle?... +další typy jaký máte?...díky:papa

Odesláno

Není nad Bodičko:super,koupíš ho v pixle a rozhodneš se jestli to natřeš štětcem nebo to rozředíš a můžeš stříkat komresorem.Je jich několik druhů nejlepší je ten s tím voskem,který nepropouští a odpuzuje vodu:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Jedinně Würth. Používám všechno od týhle značky. Cákal jsem tim obě auta a dva roky to neudělalo nic. To, co už na \"pár let\" starejch autech rezavělo(hlavně bobové sváry) jsem odrbal a nejdřív stříknul studeným zinkem a pak timhle schutzem. Cena jedný dózy byla asi 120 Kč a na jedno auto jsem nacákal 3

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Není nad Bodičko:super,koupíš ho v pixle a rozhodneš se jestli to natřeš štětcem nebo to rozředíš a můžeš stříkat komresorem.Je jich několik druhů nejlepší je ten s tím voskem,který nepropouští a odpuzuje vodu:papa:papa:papa:papa

Taky používám Bodičko, neboli u kamoše jsme to nastříkali na spodek (Bodičko je prý lepší nastříkat). :D:myslim:D

Dříve na Favouše jsem používal Tlumex plast (ten jsem natíral) a taky jsem byl spokojenej. :myslim:D:myslim

[upravil dne 20/2/06 Pinďa]

Guest majki33
Odesláno

Já toho moc o antikor. prostředkách moc nevím, ale co normální gumoasfalt na spodku to vidět není a když zaschne tak je to takovej ksindl, že to jen tak nespadne. Navíc je ředitelný vodou a dá se stříkat nebo natírat.

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Kdy se ma takovy nastrik provadet na novem aute -coby prevence - po trech - peti letech ?

dříve než to chytne rez :D, pokud to dášhned na nové myslím že nic tím nezkazíš

Odesláno

lamancha: když to stříkneš dřív, tak tim asi nic nezkazíš

Ještě: co kdybych dal na ty 2 orezlý místa nějakou kejdu stylu hammerite? to by snad nevadilo, ne?

Odesláno
Původně zaslal: Neon

lamancha: když to stříkneš dřív, tak tim asi nic nezkazíš

Ještě: co kdybych dal na ty 2 orezlý místa nějakou kejdu stylu hammerite? to by snad nevadilo, ne?

Myslím,že hammerite má na povrchu ,už nějaký ten bordel,pak by ti na to bodičko nebo cokoliv jiného nemuselo chytit:myslim:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...