MirasCC Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Evík206 Mě zezačátku moc neoslovila, ale začíná se mi teď líbit čím dál víc.... Tak nějak podobně i u mě. Nicméně trošku překvapivě srovnávám varianty CC, zbytek z hodnocení vynechávam 207 má pár designových prvků, který moc nemusím .Čumák až skoro moc agresivní, ale ve správný barvě to nevypadá zle. Zrcátka a ty podivný jak kdyby uříznutý blatníky - na to sem si taky chvilku zvykal. Mno, abych to shrnul Ve správný motorizaci bych do ní šel, ale zatím jsem více než spokojen s tím co mám a doufám že mi příštích pár let vydrží Citovat
Fakir Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: MirasCC Ve správný motorizaci bych do ní šel, ale zatím jsem více než spokojen s tím co mám a doufám že mi příštích pár let vydrží To já né... To když už novej Pežot, tak 308 RC-Z. Teda ještě podle toho, co z něj zbyde, než to pustí do výroby... Citovat
Žampión Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Mě se 207 nelíbí,jo 308,to je žrádílko:mrk Citovat
aqwaster Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Žampión Mě se 207 nelíbí,jo 308,to je žrádílko:mrk A slušela by mu WRC verze Citovat
raydowe Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 heh 207 sa vam napaci ale 308 ano.) pritom su to asi dva najpodobnejsie pezoty.)) ak teda nemyslime RC-Z to je fakt delo. u mna prvlada 207 a u priatelky 206 jendie na co som si zvykal ja su tie zrkadla, ale ked som nedavno sedel v inom nemenovanom aute, bol som rad ze su take ake su. Pretoze sa vyhlad cez spatne nedal porovnat. Stym prahom je to pravda, aj ked ja sa nespinim ale prah je furt jak prasatko. nechybalo malo a bola by 206ka.. no 207ku som si vybral aj pre lepsi podvozok, vacsie kolesa v zaklade, trochu viac priestoru a celkovo je v aute citit modernejsie auto. ale 206ku stale povazujem za jedno najkrajsich aut, len u mna zvytazil ten agresivnejsi vzhlad 207ky. take male levica sidlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.