Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem koukal na 207čku Rcup a docela mám chu? vyrazit do Ženevy na autosalon. Nejel byste někdo? Rád bych někomu přispěk na cestu, moje 205 je přeci jenom trošku menší:myslim

[upravil dne 16/2/06 Vertex]

[upravil dne 16/2/06 Vertex]

Odesláno

No v Ženevě jsme byl a je to docela pohoda cesta, doporučuji francouzské národní muzeum automobilů v Mulhouse /cca 10 km od trasy), ale jak je to výstaviště maličké, jedině ve všední den, výkendy jsou katastrofa.

Odesláno

Já bych jela hned, ale musím se pozeptat, co na to vedení v práci :D . Nevíte přesně datum? :myslim Nechce se mi to hledat...

[upravil dne 16/2/06 Aluška]

Odesláno

Ženeva začíná 28.2.06. a končí tuším 12.3.06.

Já se tam chystám s kámošema 9.3.06. Byli jsme tam v roce 2002 a super. :super

V tu dobu jsem ještě svoji 406ku neměl, takže jediné co jsem u peugeotu fotil byly studie Hoggar a H2O a prolezl jsem 607mu a 406 kupé. ;)

Kdyby se třeba někdo chtěl přidat nebude mu kladen odpor. Mi teda už máme plné auto. Takže jedině ještě další přibližovadlo. ;););)

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

V tu dobu jsem ještě svoji 406ku neměl, takže jediné co jsem u peugeotu fotil byly studie Hoggar a H2O a prolezl jsem 607mu a 406 kupé. ;)

Kdyby se třeba někdo chtěl přidat nebude mu kladen odpor. Mi teda už máme plné auto. Takže jedině ještě další přibližovadlo. ;););)

na kolik takovej vejlet zhruba přijde (vlezný, kolik km, poplatky za dálnice v zahr., apod.)?? trochu ste mě nahlodali, ale potřebuju nějak uškudlit na jaro na kola:roll

jedete na otočku nebo na dva dny?

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Dave_k

Když pojedete ve čtyrech tak benzín a známku si rozpočítáte.

na kolik takovej vejlet zhruba přijde (vlezný, kolik km, poplatky za dálnice v zahr., apod.)?? trochu ste mě nahlodali, ale potřebuju nějak uškudlit na jaro na kola:roll

jedete na otočku nebo na dva dny?

No je to tam cca 1000km + nějaká ta zajížďka. Vstupné přepočtem cca 260,-/os (na MMotion chtěli 250,- za pár aut :roll ) + pojistka do zahraničí + dálniční známka ve švýcarech (bohužel mají jen roční)cca 730,- (kupuje se na hranicích).

Jo a mimochodem platnost pasu minimálně 1/2 roku.

Mají zákaz spaní v autě. Takže jsme zajeli do Francie (téměř za rohem) a tam přechrápli pod stanem a v autě. :aut

Možná by šlo zamluvit nocleh v nějakým motelu. Ve Francii dost rozšířenej \"F1\".

[upravil dne 16/2/06 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Crack

škoda že nevíte kdy to přesně je,jel bych,už sem tam byl předloni a bylo to super!:super

Však to píšu. 28.2-12.3. Pro veřejnost je to tuším až od 3.3. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vím že to je na rychlo, ale uvolnilo se jedno místečko v autě a sháníme někoho kdo by chtěl jet tenhle čtvrtek do Ženevy.

Potřebuji jistou odpověď do neděle.

Odjezd by byl ve čtvrtek ráno a příjezd nejspíš v sobotu.

Telefon je uveden níže.

[upravil dne 3/3/06 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...