detrhomer Odesláno 25. únor 2006 Autor Odesláno 25. únor 2006 v prostoru radia zadny sroub neni,a nevim kde to muze jeste drzet Citovat
detrhomer Odesláno 25. únor 2006 Autor Odesláno 25. únor 2006 uz sem to sundal,a vse je v poradku,akorat jsem zjisti,ze mam v haji asi radiator tece a je ucpanej,proto to netopi :-(,v pondeli jdu koupit novej Citovat
detrhomer Odesláno 13. březen 2006 Autor Odesláno 13. březen 2006 tak jsem si ten radiator konečně vyměnil,byl to horor,ale zvládl jsem to :-) Musel jsem rozšroubovat celou palubku,větrák mi nepomohl :-( , ale už topííím,teď akorát musím ještě koupit tlumič vibrací napínací kladky,teda myslím,klepe mi řemen Citovat
Fusion Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: detrhomer tak jsem si ten radiator konečně vyměnil,byl to horor,ale zvládl jsem to :-) Musel jsem rozšroubovat celou palubku,větrák mi nepomohl :-( , ale už topííím,teď akorát musím ještě koupit tlumič vibrací napínací kladky,teda myslím,klepe mi řemen V servise mě taky tvrdili že museli oddělat snad celou palubku. I když tady v kuloárech se říká že to jde bez toho. Každopádně sem to nechal na nich než abych do dělal v tom nádherným tropickým vedru co je venku. Citovat
detrhomer Odesláno 14. březen 2006 Autor Odesláno 14. březen 2006 ja si to dělal sám a pohodička to zrovna nebyla,musel jsem rozebrat i stěrače,řadičku a všechny šrouby co držely palubku,byl to docela pocuc,ale mám to díky bohu za sebou,ale zase jsem se něčemu přiučil :-) za chvilku si udělám sám všechno,na to že jsem vyučenej truhlář to jde ne? :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.