Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo to už sem četl ráno,to bude tím ,že to byla hned ta prvovýroba bez žádného faceliftu,ono ty 307 jsou strašně poruchový a citlivý ---zlatá 306:cool:

[upravil dne 15.2.06 chuck11]

Odesláno

Sakra, co se děje? Že by nebylo záhodno kupovat si nové Peugeoty? Já tedy bch chtěl obměnit za nějakou poslední 406 v naftě, ale pak se opravdu vážně rozhoduju...:myslim

Odesláno

A koukám že michal byl rychlejší ;) No chtěl bych vidět toho prodejce až mu u dveří autosalonu složí tu plechovou krychli s logem peugeot :D No ale pokud vím něco podobnýho se řeší i u nás s problémovou 206, nedávno tu na foru o tom někdo psal a bylo to i v televizi. Akorát nevím jestli by měli na to jí nechat sešrotovat jako tenhle anglán.

Odesláno

No pěkný je videt, že ty 307 vážně stojí za prd... :grr :grr :grr :grr :grr :grr

Furt slyším jen zápory na ně, a nový model je to samí asi no pěkný no.

A jinak s tou 206 jsem o tom zaslech taky něco. :mad: :mad: :mad:

Odesláno
Původně zaslal: mk405

nojo no :roll není nad naše starší kvalitní peugeoty :super

Tak to zase protestuju:grr moje 306 rok 2001,za starší ji nepovažuju, bez žádných chyb nedám na něho dopustit:aut:D:D

Odesláno

To chuck ale vem si kdy byla 306ka uvedena a kolikatej mas facelift a to by bylo aby za ty roky nevychytali chyby i kdyz 306 jich tolik nemela.

kazdopadne to s temi starsími peugeoty je pravda a 306ku jako model bych taky pocital mezi starsí model

Odesláno
Původně zaslal: Chip

To chuck ale vem si kdy byla 306ka uvedena a kolikatej mas facelift a to by bylo aby za ty roky nevychytali chyby i kdyz 306 jich tolik nemela.

kazdopadne to s temi starsími peugeoty je pravda a 306ku jako model bych taky pocital mezi starsí model

Je fakt ,že nějaké ty chybičky ze začátku měla,ale to bylo minimum, řekni mi které auto je bez chyb:roll

Jo a je 306 (rok 96)a 306(rok2001):D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: mk405

nojo no :roll není nad naše starší kvalitní peugeoty :super

Tak to zase protestuju:grr moje 306 rok 2001,za starší ji nepovažuju, bez žádných chyb nedám na něho dopustit:aut:D:D

a proti čemu protestuješ?

- 6stková řada je prostě starší než 7mičková s tím nic nenaděláš tak to prostě je :aut

- nebo proti tomu že staší řada je kvalitnější a má méně problémů než nová:aut

takže o co gou :D

Odesláno

přečtěte si komentáře. obzvlᡚ? tomáš vrátný zvaný tom69 nebo renault69. bavil nás chvilku i na fóru. dokud nezačal nadávat a nebyl vyloučen. ale moc hezky ho tam vystihujou. např: kdybys věnoval tolik času do práce jako do psaní stížností tak už si moh mít nový auto. nebo jak to bylo. v každý diskusi o renaultech je hlavním diskutátorem a je kluk moc zábavnej. tedle odkaz jsem našel na renault klubu mezi vtípkama a moc mě pobavil:D

Odesláno

Copak mate proti 307, pravda ,mel jsem krapet zavad (asi 10) . nektere sice neodstranili, nektere jsem si radeji odstranil sam, ale aspon jsem po tech skodovkach nevysel ze cviku:Dnicmene se mi tenhle clanek ohromne hodi, protoze si muzu vytisknou ten dopis ohledne akce X8Z a poptat se tady v servise, pravda asi mi reknou, ze se to tyka jen Anglie a Ceske republiky, ale to nevadi, hlavne ze mam sveho pazouta raaaad:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...