Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Náhle se mi rozsvítilo ABS a ESP. Taky jsem zjistil ze nejdou zásuvky v kabině. Zatím jsem dál nepátral.

Nemůže to být nějaká pojistka? Nějaké rozumné schéma pro 407SW 1.6,  rv.2007 jsem nenašel. 

Poradí někdo?

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Trefa do černého. Čidlo už je vyměněno, ale teď mě trápí ty zásuvky. Pojistky proměřeny, krom těch v kufru, tam by to snad být nemělo a všechny OK.

Má někdo nějaký nápad???

poj.jpg

...a tyto pojistky z manuálu najdu kde? To jsou ty na té první fotce tam nahoře? Mám tam jen 4 a 20A ani v popisku nevidím.

poj2.jpg.0a06af4b9de0c60666074b50612f5a42.jpg

Upraveno uživatelem burysek
Odesláno

a nebo se na to vybodni ( neopravuj ) počkej do jara a uvidíš . Mě se stává každou zimu že mi odejde na pravém předním ( poprvé jsem měnil čidlo ) a neřeším . Na jaře samo znova naskočí a fakčí opět do 6-10.  ledna kdy opět začne píp píp

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, nechci zakládat nové téma, zajímalo by mě kde najdu pojistky na přední mlhovky ? Mám 407sw 2004. Díky

Upraveno uživatelem frana09
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak se mi také rozsvěcí ABS a ESP, cirka po pár km od nastartování. Když típnu a opět nastartuji, chvíli klid a opět se rozsvítí. Tipuji jen asi špatný kontakt, vadné čidlo by asi hlásilo hned. Na co se bez dia soustředit? 407SW, rv.2005

Odesláno

Tak to jestě zasvítilo cestou do práce a pak už ne. Včera jsem  zal několik velkých louží, tak možná někam zatekla voda. Teď ještě odstranit hlášku o nesvíticím blinkru po nastartování i když všechny svítí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...