dýzl Odesláno 18. listopad 2018 Odesláno 18. listopad 2018 Na Peu 106 na držáku stabilizátoru na ramení je dle svcboxu šroub značen jako DIAM 8x125-55.Ona čísla znamenaji: 8=průměr šroubu v mm, 125 je stoupání závitu a 55mm je délka šroubu?Je to tak správně ? A další dotaz to stoupání pkd je to těch 125 je normální závit?Nejsem ani mechanik ani strojař ! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. listopad 2018 Odesláno 18. listopad 2018 (upraveno) ja daval normanli M8 s pojistnyma maticema - ty ramena meli zavity trochu v kelu https://e-konstrukter.cz/prakticka-informace/metricky-zavit-stoupani Upraveno 18. listopad 2018 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
dýzl Odesláno 18. listopad 2018 Autor Odesláno 18. listopad 2018 Děkuji!! to jsem potřeboval sice jsem zkusil i "gůglit" ale toto nenašel takže ještě jednou díkes!! Aspoň vím jaké šrouby pořídit,mám totiž obavy, že i zbývající tři KO.Zkusím to ještě den předem prostříknout něčím. WD-čkem ,nebo LHM či brzdovkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.