dýzl 27 Nahlásit příspěvek Odesláno 18. listopad 2018 Na Peu 106 na držáku stabilizátoru na ramení je dle svcboxu šroub značen jako DIAM 8x125-55.Ona čísla znamenaji: 8=průměr šroubu v mm, 125 je stoupání závitu a 55mm je délka šroubu?Je to tak správně ? A další dotaz to stoupání pkd je to těch 125 je normální závit?Nejsem ani mechanik ani strojař ! Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Havlicek.Lukas 762 Nahlásit příspěvek Odesláno 18. listopad 2018 (upraveno) ja daval normanli M8 s pojistnyma maticema - ty ramena meli zavity trochu v kelu https://e-konstrukter.cz/prakticka-informace/metricky-zavit-stoupani Upraveno 18. listopad 2018 uživatelem Havlicek.Lukas Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
dýzl 27 Nahlásit příspěvek Odesláno 18. listopad 2018 Děkuji!! to jsem potřeboval sice jsem zkusil i "gůglit" ale toto nenašel takže ještě jednou díkes!! Aspoň vím jaké šrouby pořídit,mám totiž obavy, že i zbývající tři KO.Zkusím to ještě den předem prostříknout něčím. WD-čkem ,nebo LHM či brzdovkou. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky