Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosim poradi nekdo jestli original RS kola (alespon tak to bylo v inzeratu) :) z Fordu 16" měli byt na mondeu, pujdou na Peugeota 406? Volal jsem tam, měli by jit ale možna maji menší střed. Má někdo zkušenosti... popřípadě neprodava někdo alu? :))

Odesláno

Zdravim,

taky by me zajimalo,jestli se da ta velikost stredovych der nejak resit...Daj se popr. stredy alu z forda nejakym zpusobem vysoustruzit?jestli jo,nevi nekdo,kde a kdo by byl schopnej to udelat?Diky moc za odpovedi...

Guest Masinka
Odesláno

taky budes muset das podlozky, protoze maji jiny ET, peugeot ma 15-18 a ford cca 38.

Odesláno
Původně zaslal: rybízek106

Podlozky neresim,ale jde mi jen o ty stredovy diry...Da se to nejak upravit???Diky

jde všechno, když se chce. Když si navrhneš podlozku, která bude na jdené straně přispůsobená kolu a na druhý straně naboji není problém... :papa

Odesláno
Původně zaslal: lexa

Peugeot má origo 20 a 24.

:xvul nene, mozna tak 205 :bojim

406 ma opravdu originalne ET 18 ;) muzu sem dat fotku mojich hliniku, origos peugeot, je to tam vylisovany :D

a 2cm podlozka uz je docela dost ne ? zbytecne to bude namahat zaveseni kol

[upravil dne 12/2/06 Ferry]

Odesláno

Ja mám podložky 22mm. Jsou origo ke kolům Ronal R38. Říká se, že podložky do 30mm jsou ještě v poho. Jinak zavěšení kol to určitě nebude víc namáhat, protože podložkou jen docílíš hodnotu požadovaného ET. Jediný co bude víc namáhaný jsou šrouby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...