--pavelbossik-- Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 tak uz jste nekdo nasel pylovy filtr ve 306?? myslim starsi model co se tu mluvi jen o te mrizce tak ze filtr nekde neni co?? Citovat
Rebik Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Bohužel žádná 306 pylůový filtr nemá, jedině punčocha přes nasávání... Citovat
--pavelbossik-- Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 nema ale existuje aspon jsem ho mel pred tejdnem doma nez jsem ho vratil ale proste je no, ale jeste nikdo mi nedokazal rict kde ani v obchode Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Asi existují různá provedení... Jestli nejsi alergik, tak vydrž bez něj, případně tam opravdu přidělej nějakou punčochu. Za sebe musím říct, že v starých autech mi nikdy nechyběl, snad jenom trochu prachu když projde... Jinak je to oblíbený fór servisů - koncesionářů, v rámci pravidelné prohlídky vymění kus papíru (s aktivním uhlím, abych nekřivdil) a účtují 1000 Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.