durino81 Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Pravdepodobne praskla torzna pruzina v naprave, takze jej vymena, resp. repasia napravy ta asi neminie. To len tipujem, nie som odbornik na zadne napravy... Daj si hladat napravu, resp. repasiu, nieco urcite najdes. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 No ono by stačilo kdyby prasknul zkrutnej stabilizator-ten plní nejenom funkci zmenšit naklopeni kastle pri průjezdu zatačkou......ale taky posilovat odpružení vozu(\"pomahat torzním tyčím\"),a je to možny že by to mohlo zmenšit zdvich vozu!Jel jsem jednou 2km(od garaze do garaže) bez stabilizatoru a auto sedele skoro na podběhách.Ono totiš věcinou bejvaj unaveny ty zkrutny tyče apak to je sranda!Ale nezoufej dá se to opravit a doporučoval bych vyměnit jehlový ložiska,protože to je největší problem zadních naprav u P405:grr:papa:papa Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 A repas si můžeš udělat doma \"na koleni\" jen je problem když stahuješ torzky tak bez stahovaku nemaš šanci!! Tlouk sem do toho přes tyčku 3kg palici a nic:grr:(Tak jedine nárazovej stahovák. ps:ale stabilizator jde lehce:super:mrk Citovat
zbrojnoš Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Toto jsem měl u P 309. Měl jsem zadek spadlej. Také i kola byly jinak nakloněná. Ojely se nejdříve vnitřky. Nejdříve mi řekli, že zkusí napružit torzní tyče, ty ale nešly, takže jsem to řešil nákupem starší zadní nápravy (1300 Kč.). Vyšla mi na míň, než repase té stávající. Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: rammira Tak som sa prave vratila od znameho z garaze,pozerali na to a nenasli tam nic zlomene.Skusali tamnejake tycky,isli z jednej strany na druhu a vraj su dobre,len su asi unavene.Co ich mam pozvat na kavu?Tie ihlicky mi tam uz robili,to viem:-)to mi buchalo nieco vzadu a vtedy tam zistili zadrete ihlicky.Alebo ako sa to vola,ihlickove loziska:-)Ako sa daju tie unavebne tycky vymenit?A kolko asi stoja?Alebo sa to radsej oplati dat do servisu? Dakujem jak je to dlouho, co ti je menily? Citovat
kremenak Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Natočit torzní tyče a tím zvednout zadek nahoru. Dělal jsem to na třech 405 kách. Sežeň si knížku Jak na to na 405 a tam je postup popsaný včetně správné referenční výšky a popisu jak výšku nastavit. Problém je s vyražením těch tyčí z úchytů. Žádný stahovák nepomůže. Je třeba tyč na obou stranách odjistit a přes nějakou silnou a dlouhou upravenou tyč velkým kladivem vyrazit. Nic není potřeba kupovat, první auto, které jsem takto dělal už 3 roky jezdí a zadek je pořád nahoře. Věc jiná jsou jehlová ložiska. Pokud bude chycená nápravnice, tak výměna ložisek nepomůže, pak jinak repase, nebo nová osa. Pokud se dostane do ložisek voda, tak zreznou, nabobtnají a rozštípou se. Takže buď včas vyměnit včetně gufero kroužků, nebo mezi ložiska navrtat maznici a mazat, aby se tam voda neudržela. 405 jsem kupoval 4 roky starou, hned jsem tam navrtal maznice a každý rok před zimou namazal vazelinou s grafitem. Když jsem ji pak po 9 letech provozu prodával, osa byla OK bez vůle. To bylo před 3 rokama. Osa pak po havárce putovala ještě do jiného auta a tam jezdí dodnes. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.