Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nankang? V Autotipu č. 3 je test levných pneu, mezi nimi je i Nankang. Podle testu je to bezkonkurenčně nejhorší ****, ve srovnání s referenčními Continentaly má skoro o 50% delší brzdnou dráhu, a tam kde Conti zastaví ze stovky, Nankangy jedou ještě rychlostí 50,5 km/h. Kéž Bůh dá a nikdy nebudu mít Nankangy za pr*elí.:bojim

Původně zaslal: fijalka

Co poviete na toto pneu Nankang EX601 185/60 R13 xcem to supnut do P205 1.9D. Vlani som tam mal Barum Brlants 175/70 R13

a nexcem ich ani videt malicko mokra cesta a smikali sa jak das.

Odesláno

S matádorama mám špatnou zkušenost co se týče výdrže i když se na nich jezdílo normální jízdou, měl jsem Michelin energy velice dobré gumy, teď mám Pirelli P 6000 také velice dobré gumy.

:myslimSlyšel jsem o německých gumách GT radial v testu solidní cena také.

Odesláno

to>Pinďa

Anketa je jedno a konkretne gumi a konkretne auto druhe test na Nankang som studoval viackrat ale vzdy tam bol iny typ, tento EX601 185/60 R13 som nenasiel

objavil som ich vo vypredaji tak ma zaujima nazor inych :papa

Odesláno

to>Pinďa

Anketa je jedno a konkretne gumi a konkretne auto druhe test na Nankang som studoval viackrat ale vzdy tam bol iny typ, tento EX601 185/60 R13 som nenasiel

objavil som ich vo vypredaji tak ma zaujima nazor inych :papa

Je tam nejen anketa a pak jak jsou snimi spokojeni. :myslim

O to šlo, je tam toho více. :D

Já zase budu na léto kupovat Michelin Energy 3A, jsem snimi spokojen. :super

Podívej se sem: http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?tp=o&s=185&sr=70&r=14&ry=&v=michelin&ce=&se=l&u=si&ra=n&po=v

[upravil dne 19/2/06 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: Jepík

Já si chci koupit Dunlop SP 9000 MFS 195/45 R14 na předek a 205/45 R14 na zadek, je pravda že jsem jiné v těchto rozměrech nesehnal.

To jako budeš mít na zadku o cen?ák větší průměr kola? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: MilaS

Původně zaslal: Jepík

Já si chci koupit Dunlop SP 9000 MFS 195/45 R14 na předek a 205/45 R14 na zadek, je pravda že jsem jiné v těchto rozměrech nesehnal.

To jako budeš mít na zadku o cen?ák větší průměr kola? :myslim

taky nechápu smysl toho, dávat na zadek širší a vyšší kola, když to má pohon na předek:myslim:myslim

Odesláno

:cool:No vdidíš a já jsem si v létě koupil na své alu letní pneu Thajské výroby zn. Nankang rozměr 205/55 R 16 a nemůžu si je vynachválit!!:DAsi je to názor od názoru, ale mají super jízdní vlastnosti a adheze je taky dobrá a to i za deště...no nevím jak se rozhodneš, ale já ti je z vlastní zkušenosti doporučuju..cena 1.561,-Kč kus. Jsetli chceš, tak se mrkni na www.pneushop.cz, zadej rozměry a okoukni je. Já si je nechal tak poslat a jsem spokojenej!:super Tak a? se prááášííí za kočááárem!:roker

Odesláno
Původně zaslal: pandinus

:cool:No vdidíš a já jsem si v létě koupil na své alu letní pneu Thajské výroby zn. Nankang rozměr 205/55 R 16 a nemůžu si je vynachválit!!:DAsi je to názor od názoru, ale mají super jízdní vlastnosti a adheze je taky dobrá a to i za deště...no nevím jak se rozhodneš, ale já ti je z vlastní zkušenosti doporučuju..cena 1.561,-Kč kus. Jsetli chceš, tak se mrkni na www.pneushop.cz, zadej rozměry a okoukni je. Já si je nechal tak poslat a jsem spokojenej!:super Tak a? se prááášííí za kočááárem!:roker

Tento dezen:

NS-2 205/55 R16 91V

EX601 je tez smerova akurat ma 4 drazki a NS 2 ma 2 ale zas lepsie sikme to co xcem ja Nankang EX601 185/60 R13 H - dako malo sa o nich pise, ale to ze su to gumi na 210 km (H) onecom svedci, ze to nejsu dake handri uz som ich objednal uvidime oproti 165/70 su urcite sirsie, urcite to bude sedet na ceste lepsie a jednoducho cena vyhrala nejazdim F1 tak su cool a hotovo :)

PS: Nevim preco iba smerove pneu mi dako prirastlo k srdcu ine nexcem a tu neni moc na vyber ak tak zmenit na R14 tam je toho za vagon.

Odesláno

Co poviete na toto pneu Nankang EX601 185/60 R13 xcem to supnut do P205 1.9D. Vlani som tam mal Barum Brlants 175/70 R13

a nexcem ich ani videt malicko mokra cesta a smikali sa jak das.

Já bych se toho Nankangu nebál. Já osobně jsem v létě jezdil na Nankangu s dezénem XR611 a nemohu si ho vynachválit. Na zimu mám teď dezén SW-5 a neměnil bych. EX601 je vyrobeno na Tchaj-wanu a řekl bych, že je to lepší alternativa k XR611. Takže běž do toho :super

Odesláno
Původně zaslal: DD

Nankang znam jen z vypraveni, nutno dodat, ze spise hororoveho. Pokud do toho nechces vrazet moc penez, pouvazuj o Matadorech. Vubec, ale vubec nejsou spatny!

Já už jezdím na Nankangu rok, jak v létě tak v zimě. Před tím jsem měl aji Matador a řeknu Ti, že bych neměnil. Na Nankang hodně lidí nadává, ale ty kdo ho mají tak si ho chválí.

Problémem je, že tady v Česku existuje hodně firem, které sem tahají levné pneumatiky z různých výprodejů v Holandsku nebo Německu. Často ty pneumatiky leží dva tři roky na skladě a pak se tady za směšný peníz prodávají.

Takže když jít do Nankangu tak jedině od oficiálního dovozce pro ČR a nebo nějakého kvalitnějšího internetového obchodu či pneuservisu, kde se Nankang prodává.

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Nankang? V Autotipu č. 3 je test levných pneu, mezi nimi je i Nankang. Podle testu je to bezkonkurenčně nejhorší ****, ve srovnání s referenčními Continentaly má skoro o 50% delší brzdnou dráhu, a tam kde Conti zastaví ze stovky, Nankangy jedou ještě rychlostí 50,5 km/h. Kéž Bůh dá a nikdy nebudu mít Nankangy za pr*elí.:bojim

Tak ten test je značně zkreslený. Četl jsem ho a zděsil jsem se. Já jsem si na zimu kupoval Nankang v dezénu SW-5 a dostal jsem k tomu katalogy, prospekty atd. A na netu jsem se pak dočetl ještě o gumách SV-1, které prodává jedna Zlínská firma. Ptal jsem se oficiálního zástupce Nankangu, proč je nemá v nabídce a bylo mi řečeno, že ten dezén se přestal před několika lety vyrábět, takže proto není v nabídce. A najednou se udělá autotest a dá se tam dezén SV-1. který se několik let povaloval někde ve skladech a pak ho sem někdo levně dovezl. A navíc dezén SV-1 je určen pro mírnější zimy i proto se tady v Česku nikdy oficiálně neprodával.

Když už něco porovnávat ze zimních dezénů Nankangu tak buď S600 a nebo právě SW-5.

Já jsem na té SW-5 byl aji na Motor Essen Show zrovna, když v oblasti u Kolína a Essenu napadlo nejvíce sněhu za posledních 100 let v Německu. A byl jsem s nimi maximálně spokojený. Dám za ně klidně ruku do ohně.

Odesláno
Původně zaslal: pandinus

Já bych Ti poradil stránky www.kirkuk.cz. Jsou to oficiální dovozci Nankangu pro Česko. Sice mají na první pohled dost vysoké ceny oproti některým internetovým obchodům, ale při telefonátu Ti půjdou o dost dolů.

Já jsem kupoval například letní 195/65R15 91H XR611. Byla tam uvedena cena 1.199 Kč a po telefonu jsem to nakonec usmlouval na 930 Kč za kus.

Takže myslím, že ty 205/55R16 tam bez problémů seženeš už za cenu někde kolem 1.400 Kč ;)

Odesláno

Tak uz su na diskoch stalo ma to 5600 sk aj s tringeltom pre UPS a nahodenim v servise jak bude teplejsie pojdu ba afto no uvidime co to zrobi. Mam par zakrut

kde zviknem testnut co to afto robi.

PS: internet obchod sa mi zacina pacit to bol moj 1 nakup trochu dlhsie im to trvalo lebo neboli skladom.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak uz sa na nich vozim (Nankang 185/60 R13) su zatal cool dobre to vyzera :) a sedi to ovela lepsie na ceste ako 165/70 akurat su to nizkoprofilove gumi a tudis fukam na 2.3 predok a 2.3 zadok, skusal osm 2.5 a 2.3 ale to je potom moc tvrde a hodne to bucha.

A som zvedavi ci stupne spotreba ocividene aj pocutelne musim motor viac tocit ak to xcem sviznejsii rozbeh.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...