Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám malý problém ze zadním nárazníkem.Na pravé straně se ohýbá špička od kastle a to postupně čím dál víc.Je to už fakt dost a už mě na to upozorňovali i švestky,že prý je to už ostrá hrana a bla,bla,bla....Ptám se,jestli s tím už někdo něco zkoušel dělat,nebo se musí vyměnit celý nárazník.Zamáčknout zpátky to jde,ale chce to dost zatlačit a okamžitě se to vrací.Nevím,zkusit to trochu nahřát?:myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nárazník na 405 jsem nedělal, ale ze zkušeností s jinými plasty by to mohlo jít.

Pokud chceš jít do druhýho nárazníku, tak bych to aspoň pokusně vyzkoušel na tom starém. Horkovzdušná pistole a nahřívat. Napřed lehce prohřát a pak už to trochu podržet do měka. Je fakt, že tam záleží na štěstí jak se to pustí. Kus rovnýho umakartu na přidržení a hlavně vodu a mokrou hadru na podchlazení.

Odesláno

ještě jsem to nedělal(není čas)ale když jsem se na to posledně díval,zdálo se mi,že to vytláčí ven ten plastovej podběh.Jak na to přijde řada,zkusím podběh vytáhnout a uvidím co s tím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...