Karapacha Odesláno 15. září 2018 Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Dobrý den Chci se prosím poradit. Máme asi týden Peugeota 206 cc r.v. 2004 Od samého začátku je problem při stahování střechy. Dnes jsem prolézal čidla a sledoval, kdy se proces stahování přeruší. 1. zvedne se zadní víko kufru 2. střecha se složí do kufru 3. černá výplň mezi kufrem a sedačkou se nechce vysunout a je slyšet kňučení motoru, když ji pomůžu, tak se vysune. Zde dle mého názoru dojde k přerušení procesu 4. víko kufru se už nezavře. Prověřil jsem spínače měřákem a všechny jsou funkční. Pouze netuším, kde prověřit spínače u pantu víka kufru. Můžete prosím poradit? Děkuji za každou radu, případně uvítám i šikovného kutila, co to za rozumné peníze rozchodí. Děkuji Petr Upraveno 16. září 2018 uživatelem Karapacha Citovat
P607Olda Odesláno 16. září 2018 Odesláno 16. září 2018 (upraveno) 3. takže jsi na stopě. Buďto tam něco vadí, brání, anebo má motorek málo síly. Zjisti, jaký je tam motorek. Trochu se mi pletou různé modely, ale někde bylo na youtube video i s schematickým rozkresem, a z toho plynulo, že je to všechno dělané hydraulicky. Jedno čerpadlo se točí dvěma směry a žene pohony. Koukni, zda nemáš málo kapaliny. Projdi i temata zde, možná něco najdeš. PS: a když té výplni pomůžeš tak pohotově, že to stihneš "plynule", tak se proces dokončí? V Praze je na elektroniku šikovný HonzaZ, zkus oslovit. youtube hledej peugeot 206 roof vysvětlení https://www.youtube.com/watch?v=CUk3RKVRfVU od sekundy 6:20 - "výplň" je parcel shop, víko kufru je trunk lid (nejsem angličtinář). Možná bude stačit promazat mechanismus. Upraveno 16. září 2018 uživatelem P607Olda Citovat
Karapacha Odesláno 16. září 2018 Autor Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Děkuji za projevený zájem Myslím, že je systém hnán čerpadlem, protože jsou zde písty. Pokusím se najít co může případně vadit v pohybu, ale budu rad za každou radu, kterou mi poskytneš. Ještě jednou děkuji Upraveno 16. září 2018 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek prosím :) Citovat
Karapacha Odesláno 16. září 2018 Autor Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Omrknul jsem už a našel další bod, který musím prověřit. Děkuji Upraveno 16. září 2018 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.