Starouš Odesláno 4. září 2018 Odesláno 4. září 2018 Zdar lidi, mám k vám dotaz. Chystám se teď na sebe hodit auto a mám dotaz k ekovypalnému. Je to eko dvojka, první majitel v ČR 2003, poslední (třetí) majitel byl rok 2005. Pokud jsem to správně pochopil, tak platit budu? Omlouvám se za tento hloupější dotaz, ale při přepisu se mi vždy tento ekokolotoč zatím vyhnul. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. září 2018 Odesláno 4. září 2018 kouknui do velkeho TP do poznamek co tam je psane treba se Eco platit nemusi Citovat
Starouš Odesláno 4. září 2018 Autor Odesláno 4. září 2018 V úředních záznamech je jen nějaká hatmatilka z roku 2012, což odpovídá zápisu tažného z dalších zaznamů. Koukám, že se tomu nevyhnu. Citovat
KoudaK Odesláno 4. září 2018 Odesláno 4. září 2018 Nebo mrkni co je v kolonce: Norma EHS ( tuším) a to si pak zadej do Google. Nebo si zajdi s velkým TP na magistrát a zeptej se... Starouš ohodnotil 1 Citovat
Starouš Odesláno 4. září 2018 Autor Odesláno 4. září 2018 Tak podle EHS normy vím, že je to euro 2. Předpokládám, že magistrát navštívím jen jednou kvůli přepisu, tak to tam rovnou nasolím, já jen jestli jsem to pochopil dobře a nebudu o 3k chudší. Citovat
lucnikonik Odesláno 5. září 2018 Odesláno 5. září 2018 (upraveno) jj, přesně tak, dostaneš papír ev. víc, ten/ty dojdeš zaplatit na pokladnu (ekovýpalné+přepis+ev. značky, budeš-li měnit) a s papírem zpátky k okýnkum kde se to dodělá, komplikovaný to kupodivu není, akorát člověka docela zamrzí ty peníze vyhozený doslova do kanálu :-( Absolvoval jsem cca před 6 lety, tehdy to byly 2 papíry, jeden ekovýpalný za trojku, druhej 800 přihlášení a ještě jsem neplatil značky (měnily se z Tčka na Ačko, dnes se značky měnit nemusí), vyřízeno poměrně rychle - byli jsme objednaní na termín přes internet, vzali nás cca T+5 minut, předali jsme papíry, paní to prolítla, zadala to do PC, vyjela dva papíry, s těma jsem odešel na pokladnu a zaplatil a pak si počkal cca 20 minut celkem na zápis do VTP a nový OTP (ten se předělával kvůli malé chybě, zapsala 5 míst místo 5/7 míst, jinak by to trvalo o 10 minut míň, ale paní prohlásila, že to musí opravit) před skoro 5 lety dtto s Twingem pro mamku (kauf století, bez ironie - rv 99, poctivých 48tkm najeto, dostal jsem pro mamku darem od kamarádky), akorát značky zůstaly. 406ka je naštěstí Eu3, tak přepis byla sranda celkově na 30 minut i s čekáním, akorát na evidenčku jsem čekal skoro 2h (ouplně vrchovatý STKčko). Jo a budeš o 3k chudší :-( Euro 0 = 10k výpalné Euro 1 = 5k výpalné Euro 2 = 3k výpalné Euro 3 a výš = bez výpalného Upraveno 5. září 2018 uživatelem lucnikonik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.