Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem se tak proklikaval katalogem nahradnich dilu a objevil list s napisama co se davaly na novy model 406, krome znameho oznaceni HDi a V6 tu jeste jsou moznosti

HPi LX GLX executive GTX SRi a mistral To by me schvalne zajimalo co to HPi znamena

oznaceni.jpg

[upravil dne 8/2/06 Ferry]

Odesláno

tak jsem trochu googlil a nasel ze to byl v roce 2000 uvedeny benzinovy motor s vysokotlakym vstrikovanim paliva, nejake udaje :

High pressure injection: 440 - 1470 psi

Direct injection into cylinder

Lean mixture up to 50/1 air/fuel at < 3500 rpm

EGR recycle system featuring storage and release of NOx

Already exceeds 2005 Euro emission standards

2-stage injection pump only weighs 900 gms

Torque and power up, emissions down

motor_m.jpg

[upravil dne 8/2/06 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

To vidím poprvé není to Hdi s plynem:myslim:myslim:myslim

čti to:

... nasel ze to byl v roce 2000 uvedeny benzinovy motor s vysokotlakym vstrikovanim paliva ...

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

To vidím poprvé není to Hdi s plynem:myslim:myslim:myslim

čti to:

... nasel ze to byl v roce 2000 uvedeny benzinovy motor s vysokotlakym vstrikovanim paliva ...

Toš to sem nečet asi mi nějak přeskočily oči:o:D:D:D:D:papa

Odesláno

doma mam ulozenej nejakej holandskej clanek, psali ze 2.0 ma vykon 103Kw a ma mit o 19 procent nizsi spotebu nez 2.0 generace XU a o 10procent nizsi nez 2.0 generace EW.

Tusim taky ze psali ze to ma lepsi zatah od nizsich otacek a daleko mensi emise NOx CO a HC

Vecer az se dostanu domu tak se z toho pokusim vycist vic, vcera mi vecer najednou prestaly jit stranky klubu, tak jsem to uz nestacil pripsat

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

doma mam ulozenej nejakej holandskej clanek, psali ze 2.0 ma vykon 103Kw a ma mit o 19 procent nizsi spotebu nez 2.0 generace XU a o 10procent nizsi nez 2.0 generace EW.

Tusim taky ze psali ze to ma lepsi zatah od nizsich otacek a daleko mensi emise NOx CO a HC

Vecer az se dostanu domu tak se z toho pokusim vycist vic, vcera mi vecer najednou prestaly jit stranky klubu, tak jsem to uz nestacil pripsat

a delaji se ty motory porad nebo to byl pouze nejakej nepovedenej pokus? priznam se, ze jsem jeste zadneho piskota s timto oznacenim nevidel. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: Ferry

a delaji se ty motory porad nebo to byl pouze nejakej nepovedenej pokus? priznam se, ze jsem jeste zadneho piskota s timto oznacenim nevidel. :myslim

davali to do te 406, pak citroen do C5 a ted se to snad dava ve verzi 1.6 do 206, 307 a nekde jsem vygooglil ze to snad bylo i v nejaky 206 WRC

[upravil dne 9/2/06 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Petano

Ja jsem si ted projizdel autoscou24 na 406 a nektere maji 99 kW dvoulitrovej motor. To je ten HPi?

Jedna takova 406ka je i v extraauto.cz

ne to je klasickej dvoulitr z novejsi verze 406, ten HPi ma mit 103Kw (Stejne jako benzin 2.0 turbo ze stary verze 406, kterych je taky hodne malo)

Odesláno

Původně zaslal: mk405

hlavně že to není MPi z felície :D:D:D

Myslíš MPI(místy pojízdný invalida):D

nebo HTP(hovno to pojede):D

:papa:papa

no spíš MPI - málo pojízdný invalida :D

Odesláno

HPI u 406 bude asi \"high pressure injection\" vstřikování pod vysokym tlakem:D:D

A HTP = \"hovno to pojede\" je fakt hustota, hned to jdu volat kámošovi, kterej má fábku 1,2 HTP a pořád jí šperkuje a rozmazluje, tak se aspoň trochu pobavim a naštvu ho:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...