santacek Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Ahoj,mam peugeot 206(rok vyroby 2005). Skace mne tachometr,podla obrazku a navodu jsem chtel hledat cidlo (snimas tachometru)co je umistene na prevodovce,co dava elektricke pulzy. Nenasel jsem nic,muze brat tachometr pulzy pro tachometr z ABS??? Nebo z ceho?? Dik za odpoved. Citovat
Zodiak Odesláno 30. srpen 2018 Odesláno 30. srpen 2018 Pokud ti blbne ručička tachometru, jak píšeš skáče, tak to je na 100% motorek tachometru, zlomená plastová osička ozubeného kolečka. Mě časem praskly jak v tacho, tak i v otáčkoměru. Hledej na fóru, je to tu popsáno i nafoceno. Stačí trošku šikovné ruce a opravíš to sám. Motorek se dá koupit buď nový za 600,-Kč, nebo někde na vrakáči. Mě stačila mikrovrtačka, drátek o průměru 1mm a vteřinové lepidlo. P607Olda ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 30. srpen 2018 Odesláno 30. srpen 2018 Tak tak O víkendech jsem občas na vysočině a pár lidem jsem už na počkání budíky opravoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.