Pan Želvák Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Nazdar všichni, Mám špatné klapky na topení..takže čeká oprava..ale chtěl jsem se zeptat jestli se dá zjistit v tedle situaci ,jestli mi funguje kompresor klimatizace? Dík za odpověď Citovat
jarokare Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Ahoj , základem technickýho dotazu jsou údaje o vozidle , vzhledem ke zlomeným klapkám předpokládám , že se jedná o 407 Kompresor by měl být při sepnutí slyšet (kovový cvaknutí spojky) a pohledem by se měl točit i střed kompresoru . Jestli chladí zjistíš , když si sáhneš na trubky klima v motorovým prostoru - jedna by se měla ochladit a druhá by měla být teplá Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pan Želvák Odesláno 28. srpen 2018 Autor Odesláno 28. srpen 2018 (upraveno) Jj,407 . .Diky za radu..a kdyz nebude naplnena,poznam to taky nak?už sem mazla dostal stoudle poruchou.. Upraveno 28. srpen 2018 uživatelem Pan Želvák Citovat
jarokare Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Když nebude klima naplněná , tak ti počítač nepovolí sepnout kompresor na základě tlaku , potom můžeš vyzkoušet spojku kompresoru (přivedením napětí na žlutej konektor kompresoru - bacha na polaritu - zelenožlutý kabel je vždy kostra) ale to , jestli funguje kompresor , zjistíš , až bude klima plná . Citovat
Pan Želvák Odesláno 28. srpen 2018 Autor Odesláno 28. srpen 2018 díky za odpověď..tak to musim vydrzet do 17teho..to jde k doktorovy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.