Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Je na paju bych zapomel takze nejsem nejmladsi.... Paja mas pravdu byt mladej je krasny..... Díky Mardo106!!!!!!! Je to fakt dobrý ale ty papíry!!!:bojim Tak zatím:papa:papa Kasli na papiry nekde na okruhu si zajezdit muzes a mas krasnej vek docela ti ho i zavidim jak ja byl v 16 bezstarostnej a stacily 3-4 roky a uz mam starosti plnou hlavu Citovat
Hadra Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Hadra ....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... ) No jestli toužíš po mojí fotce, tak ti jí klidně pošlu, brouku! ....sem zas něco napsal......:D:D Citovat
Hadra Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Pája Rybišár Je na paju bych zapomel takze nejsem nejmladsi.... Paja mas pravdu byt mladej je krasny..... Díky Mardo106!!!!!!! Je to fakt dobrý ale ty papíry!!!:bojim Tak zatím:papa:papa Kasli na papiry nekde na okruhu si zajezdit muzes a mas krasnej vek docela ti ho i zavidim jak ja byl v 16 bezstarostnej a stacily 3-4 roky a uz mam starosti plnou hlavu a bude hůř.... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Kasli na papiry nekde na okruhu si zajezdit muzes a mas krasnej vek docela ti ho i zavidim jak ja byl v 16 bezstarostnej a stacily 3-4 roky a uz mam starosti plnou hlavu No Mardo máš pravdu,ale mě to tak furt láká jezdit po státních že mě jednou asi drapnou!:bojim A to pak bude mazec!! Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 2Hadra : jak rikas nikdy neni tak hrozne aby nebylo hur:super Citovat
aka Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 a nebo taky lip, ne? opovazte se kmetove kazit nam iluze!!!!!:D(a neurazejte se):papa Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Kasli na papiry nekde na okruhu si zajezdit muzes a mas krasnej vek docela ti ho i zavidim jak ja byl v 16 bezstarostnej a stacily 3-4 roky a uz mam starosti plnou hlavu No Mardo máš pravdu,ale mě to tak furt láká jezdit po státních že mě jednou asi drapnou!:bojim A to pak bude mazec!! Ne to nebude tak hrozny kdyz te drapnou ale musis si davat bacha no a taky aby si nekde nekoho nesejmul a pak to bude OK.. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Mardo pojd na chat,(jestli mas malinko casu)chtel bych se zeptat jak bylo na srazu? Citovat
Fx Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 http://silvestr2k5.hotentot.net/img00055.jpg Tak teda kdyz foto, tak foto... A nebalte me vsichni potom, jo? Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Mardo pojd na chat,(jestli mas malinko casu)chtel bych se zeptat jak bylo na srazu? Jasne budu tam ja mam casu jak vlasu a ti co me videly tak vi ze mam vlasu dost.... Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Tak tady me mate kdyz si to hadra pral JA a hlavne se nelekat Citovat
Trundik Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Hadra ....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... ) To máš pravdu, ptoto se srazy pořádají (teda mimo jiné...) Citovat
Netopýrka Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Starý ženský svoje fotky nikomu neposílaj ani neukazuj, páč už je stejně všechno marný, takže máte smůlu :D :D P.S. Dodatečně všem ledňáčkům přeju vše nej k narozkám a Kurtíkovic rodince hodně zdaru (v létě budu držet pěsti ) Citovat
Marcel505 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Neon Marda106: No jasný, to máš v pohodě - my 21 a vejš už máme všechno za sebou:D:D:D John: Možná Marcel505 by mohl být jeden z adeptů... Kšanda: tak s ní přestaň jezdit a začni s ní chodit:D:D:D:D Mé auto je téměř staré tak jako já... (rozdíl asi půl roku). !!! Vážení, jestli budete slečnu Netopýrkovou hanlivě nazývat, zařídí vám PEKLO a to možná dřív, než byste čekali. [upravil dne 8/2/06 Marcel505] Citovat
kšanda Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 já bych si objednal netopírko jednu fotku...mě stařenky přitahujou:D:D:D ba ne. netopírka je mladá krásná holka. to moje sestra, tý je 26...nebo 7. to je ostuda. sem to zapoměl. no a ta je teprv pořádně stará. jo a hlavně netopírka vypadá pořád na krásných 16. teda nevim jestli pořád ale od tý doby co jsem na fóru tak vypadá:super:D Citovat
Kvasky Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Me je 22:papa:papa Auticku ted bylo 10. Uz je taky starej:D:D Citovat
Pinďa Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Ludweek Původně zaslal: Karel mi bude letos 4:D5 tak lidicky...mame tady viteze...myslel jsem ze komisare nikdo netrumfne ale je tu jeden pan (pochopitelne v nejlepsich letech ) [upravil dne 8/2/06 Ludweek] Nerad Tě upozorňuji, ale jsou tu i starší. Například já - mě bude za měsíc 46 (ročník 60). Neboli mládí v prd...li a do důchodu daleko. Užívejte si mládí dokud jej máte!!!!!!! [upravil dne 8/2/06 Pinďa] Citovat
mi16 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 No najmladsi som tu asi ja. Narodeny 31.08.1990. Zhodujem sa s PAJOM: je stejně hezky bejt mladej!!! Citovat
Petano Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Me je 25 2 Mi16: By me zajimalo k cemu je ti v 16 auto Původně zaslal: kšanda já bych si objednal netopírko jednu fotku...mě stařenky přitahujou:D:D:D ba ne. netopírka je mladá krásná holka. to moje sestra, tý je 26...nebo 7. to je ostuda. sem to zapoměl. no a ta je teprv pořádně stará. jo a hlavně netopírka vypadá pořád na krásných 16. teda nevim jestli pořád ale od tý doby co jsem na fóru tak vypadá:super:D mam na to naprosto stejnej nazor ... takze Netopyrko nestyd se ... (koneckoncu uz sis dlouho nehrala s fotackem ... ) [upravil dne 8.2.06 Petano] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.