Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Je na paju bych zapomel takze nejsem nejmladsi.... Paja mas pravdu byt mladej je krasny.....

Díky Mardo106!!!!!!!:super Je to fakt dobrý ale ty papíry!!!:grr:bojim Tak zatím:papa:papa

Kasli na papiry nekde na okruhu si zajezdit muzes a mas krasnej vek docela ti ho i zavidim jak ja byl v 16 bezstarostnej a stacily 3-4 roky a uz mam starosti plnou hlavu

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Hadra

....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... :myslim)

No jestli toužíš po mojí fotce, tak ti jí klidně pošlu, brouku! :D

....sem zas něco napsal......:myslim:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Je na paju bych zapomel takze nejsem nejmladsi.... Paja mas pravdu byt mladej je krasny.....

Díky Mardo106!!!!!!!:super Je to fakt dobrý ale ty papíry!!!:grr:bojim Tak zatím:papa:papa

Kasli na papiry nekde na okruhu si zajezdit muzes a mas krasnej vek docela ti ho i zavidim jak ja byl v 16 bezstarostnej a stacily 3-4 roky a uz mam starosti plnou hlavu

a bude hůř....

Odesláno

No Mardo máš pravdu,ale mě to tak furt láká jezdit po státních že mě jednou asi drapnou!:bojim:bojim A to pak bude mazec!!:cool:
Odesláno

No Mardo máš pravdu,ale mě to tak furt láká jezdit po státních že mě jednou asi drapnou!:bojim:bojim A to pak bude mazec!!:cool:

Ne to nebude tak hrozny kdyz te drapnou ale musis si davat bacha no a taky aby si nekde nekoho nesejmul a pak to bude OK..:super

Odesláno

Mardo pojd na chat,(jestli mas malinko casu)chtel bych se zeptat jak bylo na srazu?

Jasne budu tam ja mam casu jak vlasu a ti co me videly tak vi ze mam vlasu dost....

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... :myslim)

To máš pravdu, ptoto se srazy pořádají (teda mimo jiné...)

Odesláno

:D Starý ženský svoje fotky nikomu neposílaj ani neukazuj, páč už je stejně všechno marný, takže máte smůlu :D :D :D :D :D

P.S. Dodatečně všem ledňáčkům přeju vše nej k narozkám a Kurtíkovic rodince hodně zdaru (v létě budu držet pěsti ;) )

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Marda106: No jasný, to máš v pohodě - my 21 a vejš už máme všechno za sebou:D:D:D

John: Možná Marcel505 by mohl být jeden z adeptů...

Kšanda: tak s ní přestaň jezdit a začni s ní chodit:D:D:D:D

Mé auto je téměř staré tak jako já... (rozdíl asi půl roku).

!!! Vážení, jestli budete slečnu Netopýrkovou hanlivě nazývat, zařídí vám PEKLO a to možná dřív, než byste čekali.

[upravil dne 8/2/06 Marcel505]

Odesláno

já bych si objednal netopírko jednu fotku...mě stařenky přitahujou:D:D:D ba ne. netopírka je mladá krásná holka. to moje sestra, tý je 26...nebo 7. to je ostuda. sem to zapoměl. no a ta je teprv pořádně stará.

jo a hlavně netopírka vypadá pořád na krásných 16. teda nevim jestli pořád ale od tý doby co jsem na fóru tak vypadá:mrk:super:D

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

Původně zaslal: Karel

mi bude letos 4:D5

tak lidicky...mame tady viteze...myslel jsem ze komisare nikdo netrumfne ale je tu jeden pan (pochopitelne v nejlepsich letech ) :D

[upravil dne 8/2/06 Ludweek]

Nerad Tě upozorňuji, ale jsou tu i starší. :myslim:roker:myslim:roker:myslim

Například já - mě bude za měsíc 46 (ročník 60). :bojim

Neboli mládí v prd...li a do důchodu daleko. :aut:P:aut

Užívejte si mládí dokud jej máte!!!!!!!

[upravil dne 8/2/06 Pinďa]

Odesláno

Me je 25

2 Mi16: By me zajimalo k cemu je ti v 16 auto ;)

Původně zaslal: kšanda

já bych si objednal netopírko jednu fotku...mě stařenky přitahujou:D:D:D ba ne. netopírka je mladá krásná holka. to moje sestra, tý je 26...nebo 7. to je ostuda. sem to zapoměl. no a ta je teprv pořádně stará.

jo a hlavně netopírka vypadá pořád na krásných 16. teda nevim jestli pořád ale od tý doby co jsem na fóru tak vypadá:mrk:super:D

mam na to naprosto stejnej nazor ... takze Netopyrko nestyd se ... (koneckoncu uz sis dlouho nehrala s fotackem ... :D )

[upravil dne 8.2.06 Petano]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...