JanickaS Odesláno 20. srpen 2018 Odesláno 20. srpen 2018 Dobrý den, Mám Peugeota 206 cc rv. 2004 asi před 4 týdny mi začala svítit kontrolka motoru a auto ztrácelo výkon nešla a stáhnout střecha (psaná chyba KATALIZÁTOR) na servisu nalezena a po sléze opraveno -nyní( po 2týdnech po opravě) opět svítí kontrolka motoru auto zatím jede ( psaná chyba STORING UITLAATGAS) a do toho píše chyba v airbagu ….nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji za radu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. srpen 2018 Odesláno 20. srpen 2018 (upraveno) To je chyba vyfukových plynů, tzn. Lambda, či opět katalyzator nebo něco okolo. chce to zase diagnostiku, a rovnou ať ti přepnou jazyk auta do angličtiny, tohla je snad holandština nebo co. Ještě ten airbag, byva to konektorem pod sedačkou, je tam často špatný spoj, stačí rozpojit, prostříknout prostředkem na kontakty a zase spojit. Ale taky to muže být cokoliv jinýho, mě se airbag rozsvěcí sem tam když je vedro, po rozpojení a znovuzapojení konektorů je chvili klid ale pak se to zase objeví Upraveno 20. srpen 2018 uživatelem Radek Hurvajz JanickaS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.