Neon Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Jak píšu, už jsem si koupil - dražší koncovku jsem nechtěl, protože: 1) chci komplet laďák 2) nebyly prachy 3) možná vyjde ta od mk405 takže...asi tak... Citovat
Capy Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 kucí já sehnal nerezovou (opravdu nerez) zadarmo.Cosi jsem vez na vrakoviště a ona se tam tak válela Tak mi jí flexou uřízli a ani za ní nic nechtěli.Doma sem jí pak vykuchal protože vnitřní trubka 50 a já mam 55.Takže ted je to jen neladěná koncovka:papa kdyby chtěl nekdo vnitřek.... Citovat
mk405 Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 takže kufr je vytlumenej a zázrak se nekoná, pořád ho slyším, tudíš vejfuck se bude prodávat, Neone začni šetřit Citovat
John Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: mk405 takže kufr je vytlumenej a zázrak se nekoná, pořád ho slyším, tudíš vejfuck se bude prodávat, Neone začni šetřit Řikáš, že Laityng a dieslaček a hudba nejde dohromady.. Takže to nepomohlo?? A nebo trošku? :roll Citovat
Fusion Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Já ji koupil tuším za 800, nerez, zcela bez problému pár roků, uvidíme na jaře, teď tam je tak centimetrová vrstva soli a různých sr*ček... Citovat
mk405 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: John Řikáš, že Laityng a dieslaček a hudba nejde dohromady.. Takže to nepomohlo?? A nebo trošku? :roll Laityng a dieslaček - to dohromady jde Laityng a dieslaček a hudba na tlak jako magnát a pod. taky půjde Laityng a dieslaček a hudba na kvalitu jako Helix už moc ne trošku to pomohlo, ale ten kufr je běs je to velká plocha a pokud ho chceš zatlumit jako dveře počítej tak 3 vrstvy tapu a jedna deska je sakra málo, měl jsem ještě kus ze dveří a stejně to nevyšlo počítal bych tak 2 desky tapu na 1vrsvu kufru Citovat
Neon Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 mk405: tak mi nějak písni - (třeba U2U) kdy to tak bude (březen, duben) a tvojí cenovou představu... A bylo by dobrý, abys mi nahrál ten zvuk a poslal třeba jako mp3, abych věděl... Citovat
John Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: John Řikáš, že Laityng a dieslaček a hudba nejde dohromady.. Takže to nepomohlo?? A nebo trošku? :roll Laityng a dieslaček - to dohromady jde Laityng a dieslaček a hudba na tlak jako magnát a pod. taky půjde Laityng a dieslaček a hudba na kvalitu jako Helix už moc ne trošku to pomohlo, ale ten kufr je běs je to velká plocha a pokud ho chceš zatlumit jako dveře počítej tak 3 vrstvy tapu a jedna deska je sakra málo, měl jsem ještě kus ze dveří a stejně to nevyšlo počítal bych tak 2 desky tapu na 1vrsvu kufru Aha tak to se mám na co tesit snad mi bude stačit jedna deska na jaře až se na to připravím na ty nervy u toho. Citovat
Neon Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 John: Tobě ten laďák třeba na autě nemusí tak řvát - co sem slyšel, tak je to dost individuální a některý typy laďáků řvou o poznání víc u ropáků, než u benzínovejch motorů... Citovat
John Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: Neon John: Tobě ten laďák třeba na autě nemusí tak řvát - co sem slyšel, tak je to dost individuální a některý typy laďáků řvou o poznání víc u ropáků, než u benzínovejch motorů... JJ to vím na benzínu to má uplně jiný zvuk,o dost tižší ja budu tlumit z jinýho důvodu než kvůli výfuku. :super Citovat
mk405 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: Neon John: Tobě ten laďák třeba na autě nemusí tak řvát - co sem slyšel, tak je to dost individuální a některý typy laďáků řvou o poznání víc u ropáků, než u benzínovejch motorů... JJ to vím na benzínu to má uplně jiný zvuk,o dost tižší ja budu tlumit z jinýho důvodu než kvůli výfuku. :super Tak to řekni že je to kvůli hrom bedně 1deska je tak na dno a jeden bokale jen ten vnitřní plech počítej se dvěma na spodek boky a čelo Citovat
mk405 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: Neon mk405: tak mi nějak písni - (třeba U2U) kdy to tak bude (březen, duben) a tvojí cenovou představu... A bylo by dobrý, abys mi nahrál ten zvuk a poslal třeba jako mp3, abych věděl... písnu U2U jinak z mp3 toho asi moc nepoznáš ale můžu poslat Citovat
John Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Mk405:hmm to mam radost, hold mam se na co těšit, nj jak jsi to poznal,že je to kvuli hrom bedně??? :D :D Neon: jinak můžu ti říct že ten zvuk je hezkej a pokud neplánuješ nějaký kvalitnější audio do auta tak budeš spokojený. :super Citovat
Capy Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 mk 405 ty už máš nahrávku ladáku?Když jsme se bavily posledně jěště nebyla.Poslal by si mi jí taky abych věděl jakej zvuk má diesekáček s ladákem. Citovat
Marda106 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 2Neon taky muzu potvrdit ten zvuk toho ladacku je moc krasnej me se to liby takovej dobrej zvoucek jsem ho slysel zive:super:super Citovat
Neon Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 mk405: to neva - jestli ho máš, tak jen tak pro představu... John: Já jsem na hudbu spíš takovej \"patlal\" hlavně aby to hrálo a mělo jakštakš basy - aniu nemám zesik, takže v tom problém nebude, jenom bych byl rád, abych něco v autě styšel :-) marda106: jj, věřim. Právě vloni, když se snažil Martin ten výfuk prodat, tak každej řikal, jak je super a proto se mi zamlouval - nejenom vzhledem, ale taky kladnými \"recenzemi\" od ostatních členů, jak zní dobře - a já stejně nějakej potřebuju - ten zadek vypadá takhle moc chudě ... Citovat
Bohouš Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: John JJ to vím na benzínu to má uplně jiný zvuk,o dost tižší :super No že by ten můj rachot lebek byl tišší to se teda říct nedá....:D A taky už mě leze krkem a to mě nejde o muziku, ale o uši :mrk Citovat
mk405 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 no 205 je to zase jiné tam to kufr netlumí jako třeba u sedana a tak tam máš rachotu více, to plato je jak nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.