Neon Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Kdo ze znalých mi poradí, nebo spíš jenom sdělí, jak moc může "lazená" koncovka výfuku o průměru asi 7cm ubrat na výkonu - jestli teda vůbec. Má takovou jakože plechovou sí?ovinu (nevim jak líp to popsat) co se strčí asi z poloviny do výfuku. Chci koupit časem celej laďák, ale momentálně nejsou moc lowe, tak jsem to vyřešil za 300,- A nechci zbytečně huntovat motor. Vadí to nějak Díky za odp. :papa Citovat
Kvasky Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Neon Kdo ze znalých mi poradí, nebo spíš jenom sdělí, jak moc může \"lazená\" koncovka výfuku o průměru asi 7cm ubrat na výkonu - jestli teda vůbec. Má takovou jakože plechovou sí?ovinu (nevim jak líp to popsat) co se strčí asi z poloviny do výfuku. Chci koupit časem celej laďák, ale momentálně nejsou moc lowe, tak jsem to vyřešil za 300,- A nechci zbytečně huntovat motor. Vadí to nějak Díky za odp. :papa To ani nepoznas, ze tam neco mas Vubec bych se toho nebal.. alespon ti to nebude rvat a bude to jen hezky vypadat. Vykon ti to neprida a ani neubere... Touhle koncovkou totiz nic na vyfukovym potrubi nezmenis:roll Citovat
Fusion Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Já ji tam mám taky, tenkrát za nějakých 900. Trochu hezčejc to brumlá, ne ale jak celej tlumič. Úbytek ani přidání výkonu sem nezaznamenal, ani nevím proč by to mělo.. Citovat
mk405 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 počítám že najaře prodám ladák i s rourou:mrk pokud máš teda ještě zájem Citovat
Neon Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 mk405: to už tady jednou bylo, ne?:D:D Ale jestli jo, tak bych do něj za rozumnej peníz šel, tak mi pak nějak napiš, až se to bude realizovat, jo? Citovat
mk405 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Neon mk405: to už tady jednou bylo, ne?:D:D Ale jestli jo, tak bych do něj za rozumnej peníz šel, tak mi pak nějak napiš, až se to bude realizovat, jo? proto ti to píšu počítám tak nějak jak sleze sníh a bude jaro, zatím na to nijak nespěchám, takže se stačí nějak domluvit Citovat
Kvasky Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: mk405 počítám že najaře prodám ladák i s rourou:mrk pokud máš teda ještě zájem Co se deje?? Uz te nebavi tvuj zvucek??? Citovat
mk405 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 důvoj prostý - kvalitní autohifi a dohromady už je to moc a v tom zvuku ladáku se mi ztrácí basy, jěště ted vytlumím kufr a pokud se nestane to že ho v autě neuslyším tak jde pryč (což nepředpokládám že to tak utlumí) cenu nevím je to otázka domluvy, kdysi jsem to nabízel už Neonovi protože pro něj to má jednu větší výhodu že to použije i s celou nerezovou rourou až k metoru předpokládám bez nějakej úprav. Taky bych to spíš chtěl prodat jako celek, trubka mi bude k ničemu. Jezkovi.voci: neříkal jsi že chceš jen jednu koncovku aby jsi nemusel řezat spoiler? Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: mk405 Jezkovi.voci: neříkal jsi že chceš jen jednu koncovku aby jsi nemusel řezat spoiler? Aj, to je pravad. Ale když už bych řezal ten spojler,tak bych taky uříz tu jednu koncovku Ale cenu je třeba vědět, páč bych se třeba mohl s někým bavit kdoby měl zájem a mohl bych mu říct: jooooo znám kua jednoho týpka, a ten má brutus řvanej lauf pyčo, a taky mu to jede, teď to bude prodávat... Citovat
oni Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 a uz je vytlumeno,me by to porad zajimalo jak dopadnes!! ja uz repra mam v plate a myslim ze to hraje hodne moc dobre,hlavne kdyz tomu dam trochu cocku tak je to znat hodne!!!urcite dobra koupe!!! Citovat
Neon Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Neon mk405: to už tady jednou bylo, ne?:D:D Ale jestli jo, tak bych do něj za rozumnej peníz šel, tak mi pak nějak napiš, až se to bude realizovat, jo? proto ti to píšu počítám tak nějak jak sleze sníh a bude jaro, zatím na to nijak nespěchám, takže se stačí nějak domluvit OK - tak na mě mysli, až u vás sleze sníh a písni mi a určitě to nějak domluvíme... Mám na něj nárok jako první ještě z loňska:D:D:Dnebo ne?? Citovat
mk405 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Neon: asi tak Jezkovi.voci: než řezat spoler nebo koncovku (pak ti bude na svár hnít) je lepší koupit novej s jednou, taky člověče nemůžeš říct, mohl jsem te svést at víš co máš čekat , škoda že nedorazil jirkap ten má stejnej s jednou koncovkou přesně jak chceš a na tom samém motoru takže jsi mohl vědět přesně chování oni: vytlumeno ještě není, neslyboval jsi mi náhodou zjištění té izolace? Citovat
Crack Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Neon Kdo ze znalých mi poradí, nebo spíš jenom sdělí, jak moc může \"lazená\" koncovka výfuku o průměru asi 7cm ubrat na výkonu - jestli teda vůbec. Má takovou jakože plechovou sí?ovinu (nevim jak líp to popsat) co se strčí asi z poloviny do výfuku. Chci koupit časem celej laďák, ale momentálně nejsou moc lowe, tak jsem to vyřešil za 300,- A nechci zbytečně huntovat motor. Vadí to nějak Díky za odp. :papa za 300kč?to je nová a jaká to je??? Citovat
Crack Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Neon Kdo ze znalých mi poradí, nebo spíš jenom sdělí, jak moc může \"lazená\" koncovka výfuku o průměru asi 7cm ubrat na výkonu - jestli teda vůbec. Má takovou jakože plechovou sí?ovinu (nevim jak líp to popsat) co se strčí asi z poloviny do výfuku. Chci koupit časem celej laďák, ale momentálně nejsou moc lowe, tak jsem to vyřešil za 300,- A nechci zbytečně huntovat motor. Vadí to nějak Díky za odp. :papa za 300kč?to je nová a jaká to je??? Citovat
Neon Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Jo, byla nová. Je to jen taková ta \"hypermarketovská\" abych tam aspoň něco měl (moje brčko už odcházelo) výrobce je nějakej italskej a když jsem ji při nákupu kupoval, tak jsem ani nerazegistroval, žeje lazená, ale když neubírá na výkonu, tak to ani neva. Jinak je z Globusu - tam maj na auto docela velkej sortiment... Citovat
mk405 Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 jj, to jsou ty \"nerezové\" co jsou za rok jako liška Citovat
chuck11 Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: mk405 jj, to jsou ty \"nerezové\" co jsou za rok jako liška Já mám podobnou lazenou koncovku za 500,- mám ji na autě 3 rok a je pořád jak nová:mrk:D:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: mk405 jj, to jsou ty \"nerezové\" co jsou za rok jako liška JJ přesně tak:D Ta loňská mi tam vydržela přesně rok - zrezlá sice nebyla, ale o chromovém lesku se taky už mluvit nedalo... Citovat
chuck11 Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: mk405 jj, to jsou ty \"nerezové\" co jsou za rok jako liška JJ přesně tak:D Ta loňská mi tam vydržela přesně rok - zrezlá sice nebyla, ale o chromovém lesku se taky už mluvit nedalo... Skus nějakou tu dražší ,nemám na mysli ty s těch hypermarketů,ale nějakou s tuning prodejen atd. ta moje je i po 3 letech lesklá:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.