m.martinn Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 potřebuji poradit ,vyhazuje mi ventilator topeni pojistky,když ventylator odpojím,vyhazuje too dal Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Hmm, a vypadnou ty pojistky hned po zapnuti? A nebo az za chvili? V prvnim pripade to vypada na zkrat (prodreny drat apod.). Citovat
m.martinn Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 pravě že hned,to si myslím taky,nevíš kam ten kabel vede od pojistek?,nekde se musí rozvadět,protože to je jeden silnej červenej Citovat
lastivkaa Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 malo by ist na rele napis typ auta rele moze mat v sebe vykondenzovanu vlkost:myslim Citovat
m.martinn Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 už jsem na to přišel,ten co měl auto přede mnou tam dal silnější pojistku,místo 20 tam byla 25 a hřal se kabel,slaboučkej,vhřala se izolace a spekl se s jinym kabelem,kterej šel na kostru,všiml jsem si toho nahodou,tak už to maka Citovat
Neon Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 tak to buď rád, že ti něco nevyhořelo - já měl u rádia silnější a ani jsem to nevěděl a jednoho krásnýho dne mi prostě začlo doutnat - fakt super - na to bacha... Citovat
TITANa Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Ono pozor este si nevyriesil problem ze preco sa ti hrial kabel a teda breco bol odber vyssi nez 20A. Zobersi to takto ma tam ist do 20A a poistka je v poriadku. Pre nieco sa vypalovala a tak tam dal 25A a spieklo az kable a vypalovalo aj 25A. takze kedze si opravil kable je otazne ci ti stale nahodou nebere moc prudu a nebude ti casom palit tu 20A.Ja dufam ze ti to bude fachat len neviem preco tam dal tu 25A ked zatial ti to asi nic nerobi. To je jedno ked ti zariadenie berie 5A a ide to cez 10A alebo 1000A poistku stale pojde 5A dokial neskratuje a bude brat viac na co je istenie poistkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.